Kézilabda

2021.06.18. 22:11

Ez a végjáték: bent kell maradni!

További másod­osztályú tagságáért száll harcba a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapata vasárnap 14.30 órakor az Érd Arénában.

Ferencz Balázs

Binó Boglárka bravúrjaira is szükség lesz Fotó: Fehér Gábor

Fotó: Fehér Gábor

Nem is igazán a hátsó régióban, inkább a középmezőny alján végzett a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabda-együttese az NB I/B Nyugati csoportjában. Azonban a 12 csapatos bajnokság kilencedik helyével sem lehetett gond nélkül bennmaradni, mert a három kizúgó alakulat mellett a 9. és a 8. is osztályozót játszik a bennmaradásért. A Virincsik Anasztázia vezette tópartiak számára vasárnap ér véget a szezon, egy igazi ki-ki mérkőzéssel, az Esztergom ellen.

Binó Boglárka bravúrjaira is szükség lesz Fotó: Fehér Gábor

Az Esztergomi Vitézek RAFC alakulata toronymagasan nyerte az NB II Északi csoportját, meghatározó játékosa az az Ábrahám Szilvia, aki komoly élvonalbeli rutinnal rendelkezik: a Vasas, a Vác, a Siófok és az MTK alakulatát is erősítette. Azonban egy fecske nem csinál, nem csinálhat nyarat, s nem okozhat meglepetést az Esztergom a semleges pályán, Érden rendezendő osztályozón. Nem csupán az osztálykülönbség miatt, hanem mert az idény során koronavírus-járvány és sérülések sújtotta Gárdony-Pázmánd a szezon végére egyenesedett ki. Több, korábban maródi, de alapembernek számító játékos tért vissza s jelentkezett a harcra. Nem túlzás harcként jellemezni a vasárnap délutáni összecsapást, mert a Velencei-tó partjáról elszánt, mindenre képes amazonok indulnak csatába. Nincs más út: benn kell maradni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában