foci

2021.06.11. 22:42

Egyre közelebb a visszatérés

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Aqvital FC Csákvár játékosa, Kártik Bálint súlyos sérülése után labdás edzéseket is végezhet már.

Beke Zsombor

Kártik Bálint augusztusban már a többiekkel edzhet

Fotó: AFC Csákvár

A 23 éves középpályás a Puskás Akadémiától érkezett kölcsönbe a téli szünetben. Korábban az NB II-ben nyíregyházi színekben már 137 bajnokin pályára lépő játékos 18-szor talált be az ellenfelek kapujába.

A Vasas elleni tavaszi bajnoki rajton – immáron már a Fejér megyeiek színeiben – egy szerencsétlen ütközés következtében azonban megsérült. Az orvosi vizsgálatok keresztszalag-szakadást mutatta ki Kártik térdében.

Kártik Bálint augusztusban már a többiekkel edzhet
Fotó: AFC Csákvár

– Talán még a vártnál is jobb ütemben halad a felépülésem – nyilatkozta a klub honlapjának a műtéten is áteső játékos. – Miután kivették a varratokat a térdemből, az akadémián azonnal megkezdődött a rehabilitációm Feszthammer Réka vezetésével. Három hónap után az erősítő gyakorlatok mellett következett a futópad, a héten pedig már Purger Szilárd irányításával előkerült a labda is az edzéseken. Ha minden jól megy, és ilyen tempóban gyógyul a lábam, akkor augusztus elején már bekapcsolódhatok a közös munkába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában