Frissen Fejérből

2021.05.05. 19:23

Volt részük örömben és bánatban

Nem sokkal, de lemaradt a MÁV Előre Röplabda Akadémia 19 év alatti fiúcsapata az országos döntőről. Összesen nyolc mérkőzést játszottak a klub különböző korosztályú és nemű gárdái.

Káldor András

Az U19-es csapat Gazsi Péter vezetőedzővel

Fotó: a klub

A női U19 Országos Ifjúsági Bajnokság, II. osztály, Nyugati csoportjában, a 16-18. helyért vívott csatában a 17. helyen zárt a MÁV Előre Röplabda Akadémia csapata, miután egy-egy győzelmet és vereséget ért el Nemesvámoson.

Veszprém RK – MÁV Előre Röplabda Akadémia 0:3

MÁV Előre Röplabda Akadémia– Petőfi SC Bonyhád 2:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Füzék, Budai, Mester, Németh L., Szűcs K., Ruprecht, Horváth L., Borostyán, Lukács A., Király, Szűcs R. Vezetőedző: Szőke Zoltán.

Gárdonyban a férfi U19 Országos Ifjúsági Bajnokság, I. osztály “P” csoportjában fehérvári fiúk éppen lemaradtak az országos döntőről, mivel körbeverés után harmadik helyen zártak a Pénzügyőr és a Sümeg-Dabronc csapatai mögött.

MÁV Előre Röplabda Akadémia – Pénzügyőr SE 1:3

Vegyész RC Kazincbarcika – MÁV Előre Röplabda Akadémia0:3

MÁV Előre Röplabda Akadémia– Sümeg-Dabronc 3:2

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Szentesi, Lukács B., Szávai, Tóth K., Németh M., Horváth B., Kerék, Sebestyén, Székely, Tóth G., Balogh B., Füzék, Tepszis. Vezetőedző: Gazsi Péter.

- Sajnos egy szettel lecsúsztunk az idei hatos döntőről… Folytatjuk a 7. helyért a küzdelmeket. Mindent számításba véve erre az idényre nézve ez nem rossz teljesítmény. – fogalmazott Gazsi Péter vezetőedző a torna után.

Az U19-es csapat Gazsi Péter vezetőedzővel
Fotó: a klub

A női U15 Országos Gyermek Bajnokság, II. osztályában Újpesten verték Horváth Virág lányai a házigazdákat.

UTE U15 „B” – MÁV Előre Röplabda Akadémia 2:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Lakatos, Kovács K., Göböly, Marcinka P., Marcinka L., Papp, Szüts-Török, Nagy J., Barna, Bíró, Friedmann. Vezetőedző: Horváth Virág.

- Nagyon nehéz mérkőzés van mögöttünk. Sikerült felállnunk 0:2-ről, de az utolsó utáni pillanatban. Egészen addig nem hitték el a lányok, hogy kikaphatunk. Sokat tanulhatunk ebből a találkozóból. – mondta Horváth Virág vezetőedző.

A férfi U17 Országos Serdülő Bajnokság, I. osztály, középszakaszában, Dágon szenvedett két vereséget az akadémia gárdája.

ÉDRA-Dág KSE – MÁV Előre Röplabda Akadémia 3:1

RÖAK Kaposvár – MÁV Előre Röplabda Akadémia 3:1

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Szávai, Tepszis, Németh M., Horváth B., Sebestyén, Székely, Tóth G. Vezetőedző: Gazsi Péter.

A fehérvári csapat hat mérkőzés után hetedik helyen áll a tizenkét csapatos tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában