Frissen Fejérből

2021.05.01. 17:58

Felemás eredményekkel zártak a Máv Előre akadémistái

Nem kevesebb, mint tizenhárom mérkőzést hozott az utánpótlás-korosztályok számára az elmúlt forduló. Az U17-es korosztályban mindhárom mérkőzésén győzelmet aratott a MÁV Előre Röplabda Akadémia lányegyüttese.

Káldor András

Az U 15-ös csapatnak nem sok babér termett

Fotó: a klub

A fiú röplabda országos U15-ös Országos Gyermek Bajnokság I. osztály középszakaszában két mérkőzést játszott az akadémia csapata Magyaratádon. A fiúk mindkétszer alulmaradtak.

RÖAK Kaposvár Sárga – MÁV Előre Röplabda Akadémia 3:0

KESI „A” – MÁV Előre Röplabda Akadémia 3:0

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Perusza, Pásti, Sebestyén, Pisch, Orosz, Sturm, Zsoldos, Héninger, Gál, Major, Takács. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

A 15 év alatti korosztályban a lányok voltak is érintettek voltak, Nemesvámoson két csapattal vett részt az akadémia.

Az U 15-ös csapatnak nem sok babér termett
Fotó: a klub

Lány röplabda U15 Országos Gyermek Bajnokság III. osztály, Alsóház, Nyugati Középszakasz 13-15. helyért:

Veszprém Volley Zöld – MÁV Előre Röplabda Akadémia „A” 0:3

MÁV Előre RA “A” – MÁV Előre Röplabda Akadémia „B” 3:0

Veszprém Volley Zöld – MÁV Előre Röplabda Akadémia „B” 0:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia „A” kerete: Vekedel, Karácson Emma, Bakos, Poser, Bokor, Karácson Eszter, Farkas. Vezetőedző: Fodor Gábor.

Koncentráltan játszottunk az első mérkőzés folyamán, ennek köszönhetően megérdemelten nyertünk. A második találkozón folyamatosan javuló játékunknak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk – fogalmazott Fodor Gábor vezetőedző.

A MÁV Előre „B” kerete: Pallagi, Bíró, Farkas, Horváth, Király, Mészáros, Jakab, Ozoli, Budai, Madarász. Vezetőedző: Próderné Pálinkó Szilvia

– Megilletődötten kezdtük az első mérkőzést, amin nem is tudtunk változtatni. A második összecsapáson a győzelem igazi, összehangolt csapatmunka volt – mondta Próderné Pálinkó Szilvia vezetőedző.

Majd hibátlan mérleget produkált az U17-es lány csapat, amely mindhárom bajnokiját megnyerte Veszprémben a lány röplabda U17 Országos Serdülő Bajnokság III. osztályának Nyugat Alsóházában, amelyet az 1. és 4. helyért játszott:

VESC „A” – MÁV Előre Röplabda Akadémia A 1:3

MÁV Előre Röplabda Akadémia – Széchenyi Győr 3:2

Petőfi SC Bonyhád – MÁV Előre Röplabda Akadémia 1:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Füzék, Budai, Mester, Németh, Szűcs, Ruprecht, Horváth, Borostyán, Zajácz, Lukács, Fröschl, Szűcs, Király.

Az U17-es fiúk az élvonalban léptek pályára az U17 Országos Serdülő Bajnokság I. osztály, középszakaszában, Szolnokon. A felemás mérleggel zárult játéknap után a MÁV Röplabda Akadémia a hetedik helyen áll a tizenkét csapatos sorozatban.

Szegedi RSE – MÁV Előre RA 1:3

Szolnoki SPC – MÁV Előre RA 3:1

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Szávai, Tepszis, Németh, Horváth, Sebestyén, Székely, Tóth. Vezetőedző: Gazsi Péter.

– Az első, Szeged elleni félgőzös mérkőzés tempójába beragadva nehezen vettük fel a tempót a belelkesedett Szolnokkal. Sajnos nem sikerült a harmadik és a negyedik szettet sem nyerő állásból befejezni. Sajnálhatjuk, de dolgoznunk kell tovább. – értékelt Gazsi Péter vezetőedző.

A lány röplabda U15 Országos Gyermek Bajnokság II. osztályának középszakaszában, idegenben győztek Horváth Virág tanítványai, Leányfalun.

Dunakanyar SE „A” – MÁV Előre Röplabda Akadémia 0:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Lakatos, Göböly, Marcinka P., Marcinka L., Papp, Szüts-Török, Nagy, Barna, Bíró, Friedmann. Vezetőedző: Horváth Virág.

– Nagyon örülök, hogy sikerült pótolnunk ezt a mérkőzést és javunkra fordítani az eredményt. A kimondottan jó mezőnyjáték mellett végre sikerült a támadásokra is koncentrálni. – mondta boldogan Horváth Virág vezetőedző.

A 13 év Országos Mini Bajnokságának III. osztály alattiak minibajnokságában, Budapesten vendégszerepeltek a lányok.

MAFC-Németh László – MÁV Előre Röplabda Akadémia 2:0

MÁV Előre Röplabda Akadémia – KSE mini 2 0:2

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Pisch, Huczka O., Turóczky, Huczka Sz., Somogyi, Mezei. Vezetőedző: Fodor Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában