Frissen Fejérből

2021.05.05. 19:18

Disztl László távozik Kaposvárról

Disztl László távozott az NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi kispadjáról. Az ezer szállal Fehérvárhoz kötődő szakember két év után távozott.

Beke Zsombor

Várhidi Péter után Disztl László is távozott

Fotó: Lang Róbert / Somogyi Hírlap

Az UEFA-kupa döntős Videoton alapembere, majd két évtizeddel később a fehérvári klub vezetőedzőjeként is dolgozó Disztl László két év után távozik a Somogy megyei alakulattól. Ebben az időszakban először még az NB I-ben Waltner Róbert vezetőedző munkáját segítette pro licences edzőként.

Várhidi Péter után Disztl László is távozott
Fotó: Lang Róbert / Somogyi Hírlap

Miután a Kaposvár kiesett az élvonalból, majd a másod­osztályban Waltnert hét forduló után menesztették, Disztl maradt a klubnál és az új vezetőedzővel, Várhidi Péterrel próbálta a zöld-fehéreket a másodosztályban tartani. A múlt héten távozott a klubtól a korábbi magyar szövetségi kapitány, Várhidi Péter, az azóta lejátszott két találkozón még ott ült a padon Disztl, de a DEAC és a Pécs ellen sem szerzett pontot csapatával.

A Rákóczi jelenleg 36 találkozó után 33 ponttal a 19., azaz kieső helyen áll. Az utolsó, még bennmaradást érő 17. pozícióban 38 ponttal az Aqvital Csákvár tanyázik. A Fejér megyei alakulatnak két mérkőzése van még hátra, a Siófok és a Szolnok ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában