Foci

2021.04.17. 17:00

Visszavághat a Bicske a Vidi II csapatának

Az NB III 30. fordulójában megyénk egyik csapatára sem vár könnyű kilencven perc.

Káldor András

A gárdonyi Kercsó Bence (fehér) bízik csapatában

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP csoport

2021. április 18., 17.00

Dunaújváros (12.)–Monor SE (6.)

Olyan ellenfél érkezik a Dunaújváros Stadionba, melyet ősszel a 11. fordulóban, idegenben legyőzött az akkor már Jakab Elek által dirigált újvárosi gárda. A piros-fehérek a 3-1-es sikert a rutinos, több mint kétszáz NB I-es mérkőzést játszó Báló Tamás két, illetve Novák Zsombor egy találatának köszönhették. Azóta a Pest megyei együttes feljebb tornászta magát a tabellán, sőt a 28. fordulóban a listavezető Kecskeméti TE csapatát is legyőzte. Igaz, a Dunaújváros szintén fontos skalppal tért haza szerdán, ők a Majosi SE együttesét múlták felül 3-0-ra.

Iváncsa KSE (2.)–Paksi FC II (10.)

Továbbra is mindössze egy pont választja el az Iváncsa legénységét a tabella élén álló Kecskeméttől, amennyiben Domján Attila vezetőedző csapata otthon tartaná mindhárom pontot, és a rangadón legyőzné az FC Dabas a Kecskemétet, akkor átvehetné a vezetést a Fejér megyei alakulat. A Paks tartalék csapatával ősszel 2-2-t játszottak, méghozzá úgy, hogy a tolnaiak góljait két stabil NB I-ben szereplő játékos, Ádám Martin és Nagy Richárd lőtték.

A gárdonyi Kercsó Bence (fehér) bízik csapatában
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

NYUGATI csoport

2021. április 18., 11.00

Tatabánya FC (9.)–Puskás AFC II (8.)

A szomszédvárak rang­adójának első felvonását ősszel meglepetésre 2-0-ra megnyerték a nagy múltú Komárom megyei csapat utódjai, Kocsis Gergő két góljával. A két gárda mutatói kis híján megegyeznek, egy ponttal gyűjtött többet a PAFC II, amely sikere esetén le tudná szakítani ül­dözőjét.

2021. április 18., 17.00

Bicskei TC (13.)–Mol Fehérvár FC II (10.)

Az előző fordulóban mindkét csapat egyaránt 2-1-es vereséggel zárt, a Bicske a hajrában kapott góllal, míg a Vidi II egyenlítése után vesztette el a találkozóját a Mosonmagyaróvár, illetve az FC Nagykanizsa ellen. Az őszi összecsapáson Sóstón a piros-kékek nyertek 2-1-re, Papp Marcell és Dékei Márk válaszolt Filipovic Marko góljára.

Nagykanizsa (4.)–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (12.)

Nem vár sétagalopp a tóparti csapatra, mivel elképesztő formában van a Zala megyei gárda. Az előző hét bajnokiján veretlen maradt, sőt az utolsó 13 mérkőzésén csak egyszer veszített. A Nagykanizsa múlt héten hazai pályán a második Credobus Mosonmagyaróvárt verte 4-1-re, ezt követően pedig 2-1-re győzött a Vidi II ellen.

– Nem mi vagyunk az esélyesek, de azt érzem, hogy a csapat képes lehet jó eredményre. Idegenben nem túl jó a mérlegünk, éppen itt az ideje ezen javítani – fogalmazott Koronczi Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában