FOCI

2021.04.28. 14:01

Júniusban rendezik meg az országos tizenegyesrúgó bajnokságot

A 2021-es országos tizenegyesrúgó bajnokság naptárát is módosította a koronavírus, és azt a felelős döntést kellett hozták meg a szervezők, hogy a selejtezők első fordulóit legkorábban júniusban rendezik meg.

Káldor András

Eredetileg úgy tervezték, hogy április közepén kezdődhet a 2021-es országos tizenegyesrúgó bajnokság, májusban pedig már kihirdethetik a bajnokot az egyik budapesti stadionban. A selejtezők első fordulóit legkorábban júniusban rendezik meg. Lesz augusztusi és szeptember eleji időpont is, ahogy az élet engedi. Abban bíznak a megérettetés kitalálói, hogy a bajnokság helyszínein lehetnek újra együtt a futballrajongók. Körülbelül ötezren regisztráltak eddig – továbbra is szabadon választhatnak az érdeklődők eseményt, hol és mikor szeretnének részt venni a selejtezőn. Aki eddig még nem csatlakozott, megteheti a helyszínenkénti 400 főig. Néhány helyszín hamarosan betelik.

A bajnokság fővédnökének megnyerték Király Gábort, 108-szoros válogatott kapust. Az ő kapusiskolájának a tanítványai is ott lesznek a gólvonalon, Gáborral pedig a szombathelyi selejtezőn és az országos döntőn találkozhatnak majd a résztvevők.

A győztes jutalma az eredeti tervnek megfelelően akár 10 millió forint lehet, csak be kell rúgni a labdát a kapuba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában