vízilabda

2021.04.20. 22:09

Győzelmi kényszerben

Az E.ON női vízilabda-bajnokság döntőjében szerdán a második mérkőzést rendezik a DUE-Maarsk Graphics és az UVSE Hunguest Hotels között. Mivel az első találkozót a fővárosiak nyerték, így a dunaújvárosiaknak muszáj győzniük, különben szerdán véget ér a finálé.

Beke Zsombor

Támadásban is több kell a Dunaújvárostól Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Fotó: Kricskovics Antal

A döntő első mérkőzését az UVSE nyerte 11-9-re a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. Azt a találkozót a DUE kezdte jobban, majd a második negyedben fordítani tudott az Újpest, a vezetést pedig már nem adta ki a kezéből.

Támadásban is több kell a Dunaújvárostól Fotó: Kricskovics Antal / FMH

– Azt gondolom, hogy még több hibával játszottunk, mint az alapszakasz utolsó rangadóján, ahol szintén vereséget szenvedtünk a fővárosiaktól. Sajnos a döntő első mérkőzésén a támadójátékunk nem volt túl acélos – nyilatkozta Garda Krisztina, a dunaújvárosiak csapatkapitánya. –Ebben mindenképpen javulnunk kell szerdára. Fel kell törnünk a védekezésüket, vissza lehet jönni még a párharcban, megfordítható a döntő, nem érzem azt az edzéseken, hogy bárki feladná, de mindenkitől több kell a második mérkőzésen. A találkozó 17.30-kor kezdődik Dunaújvárosban..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában