Frissen Fejérből

2021.03.29. 12:36

Végre megtört a jég, nyert a MÁV Előre-BERICAP

Megszerezte a rájátszás, az NB I Extraliga kvalifikáló körének 4. fordulójában első győzelmét a MÁV Előre-BERICAP a férfi csapata röplabda NB I-ben. A DÁG KSE ellen ugyan már 2:0-ra is vezetett, végül az ötödik szettben nyertek a kék-fehérek.

Káldor András

Cordies Salazar leütése pontot ért

Fotó: a klub

MÁV Előre-BERICAP – Dág KSE 3:2 (25, 18, -22, -12, 15)

Tata, zárt kapuk mögött

Vezette: Tillmann, Gyulai.

MÁV Előre-BERICAP: Neukum, Tóth K., Kholman, Salazar, Kulcsár, Stefanovics. Csere: Szentesi, Takács M. (liberók), Náhol, Arató. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Dág KSE: Buzás, Kunnert, Jánossy, Kun, Flachner, Sow. Csere: Kara, Steiner (liberók), Majer, Krekk, Oláh. Vezetőedző: Tamasi Ákos.

Két eddig még nyeretlen együttes találkozott a fehérváriak számára mostanság hazai pályának számító tatai Güntner Arénában A MÁV Előre-BERICAP és vendége egyaránt azért lépett pályára, hogy három fiaskó után megszerezze végre első győzelmét. Ennek megfelelően nagyot küzdöttek a csapatok a pontokért, ami a negyedik szett kivételével a játékrészeken belüli eredményekből érzékelhető. Az első két felvonást a Loki nyerte, de a részsikerek után nem tudták lezárni a meccset. A harmadik játszmában a Dág győzött, majd a negyedik, legsimább szettet is hozták, kiegyenlítve a mérkőzés állását. Az ötödik játékrész ismét izgalmakkal tarkított volt: a végletekig kiélezett küzdelmet végül a MÁV nyerte.

Cordies Salazar leütése pontot ért
Fotó: a klub

- Igen tanulságos leckét kaptunk a Dágtól! Csapatként megmutatták, hogyan kell ezt a játékot játszani. Több meghatározó játékosukat nélkülözve sem adták fel egy pillanatra sem. – fogalmazott Gelencsér Balázs vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában