röplabda

2021.03.25. 19:56

Pozitív mérleggel, javarészt sikerrel zártak

Bejutott az elődöntőbe a MÁV Előre Röplabda Akadémia az U19-es fiú Országos Ifjúsági Bajnokságban, miután három mérkőzéséből kettőt megnyert a legutóbbi játéknapon. Az akadémia csapatai közül U17-ben és U13-ban is volt érintettség.

Káldor András

Az U17-esek biztatóan szerepeltek

Fotó: a klub

Dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Országos Ifjúsági Bajnokság (OIB) I. osztály, K csoportjában Gazsi Péter vezetőedző 19 év alatti fiú együttese Gárdonyban fogadta aktuális ellenfeleit. Elsőként a Pénzügyőr ellen nyert a csapat, majd a Szolnoktól kikapott. Azonban a nap zárásaként a kaposváriak ellen is győzött a MÁV Előre Röplabda Akadémia, így a tabellán második, továbbjutó helyen zárt és várhatja az országos elődöntőt.

MÁV Előre Röplabda Akadémia–Pénzügyőr SE 3:0

MÁV Előre Röplabda Akadémia–Szolnoki SPC-1 1:2

MÁV Előre Röplabda Akadémia–RÖAK Kaposvár FINO 3:0

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Lukács, Szávai, Tóth K., Hortobágyi, Kerék, Sebestyén, Székely, Tóth G., Balogh, Füzék, Szentesi, Tepszis. Vezetőedző: Gazsi Péter

– Jól játszottunk mind a két győztes meccsen. Kisebb hullámvölgyek azért akadtak, de ezeken átlendültünk és sikerült a célkitűzésünket elérni. – fogalmazott Gazsi Péter vezetőedző.

Az U17-esek biztatóan szerepeltek
Fotó: a klub

A Szalayné Sebők Éva U17 Országos Serdülő Bajnokság (OSB) III. osztály, Nyugat Alsóházában mindkét találkozóját sikerrel zárta Nagy Róbert leány alakulata Veszprémben.

VESC B – MÁV Előre Röplabda Akadémia 1:3

ZTE RK – MÁV Előre Röplabda Akadémia 0:3

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Füzék, Budai, Mester, Németh L., Kencse, Szűcs K., Ruprecht, Horváth L., Zajácz, Lukács A., Fröschl, Szűcs R., Király. Vezetőedző: Nagy Róbert.

– A nyitások és nyitásfogadások meghatározták a mai mérkőzéseinket. Ezeken a területeken kell sokat fejlődni. A másodikon jobban mentek a nyitások és hatásosabbak voltunk. – értékelte csapata teljesítményét Nagy Róbert vezetőedző.

Az Öryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokság II. osztályában a lányoknak sajnos nem volt sok örömük volt, Horváth Virág fiataljai mindhárom összecsapásukon alulmaradtak Dunaújvárosban.

MÁV Előre Röplabda Akadémia – DSE RA 1:2

MÁV Előre Röplabda Akadémia – KESI B 0:2

Kispest SE-A – MÁV Előre Röplabda Akadémia 2:0

A MÁV Előre Röplabda Akadémia kerete: Kollár, Rézman, Tamási, Varga G,, Kovács B., Kovács V., Szűcs Zs., Somogyi, Botos-Jeskó. Vezetőedző: Horváth Virág.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában