AFC Csákvár

2021.03.06. 11:00

Nem lehetetlen küldetés

A Merkantil Bank NB II 28. fordulójában az AFC Csákvár újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, és az utóbbi időben remek formát mutató Nyíregyháza Spartacus FC ellen folytathatja a felzárkózást a tabellán.

Káldor András

A Csákvár (j) nyerne

Fotó: NyS.

Egészen a hónap közepéig sűrű a Csákvár programja, heti kétszer lépnek pályára a sárga-kékek. Így lesz ez most is, a szerdai dorogi pontrablás után vasárnap 14.30-kor már a Szabolcs megyei alakulatot fogadják. Van miért visszavágni, ugyanis még szeptemberben idegenben 2-1-re legyőzte Visinka Ede tanítványait a piros-kék együttes, Hamed Yasin és Hornyák Marcell találatára csupán Mim Gergely tudott válaszolni, de már csak a 93. percben.

A Csákvár (j) nyerne
Fotó: NyS.

A csákvári szakvezető természetesen örült annak, hogy csapata helyt állt Dorogon, ám azzal tisztában van, hogy a Szpari ellen egyáltalán nem vár könnyű kilencven perc rájuk.

– Csak döntetlenekkel nem lehet bennmaradni, kellenek a győzelmek. Ez a célunk, de nem lesz egyszerű, hiszen az NB II legjobb formájában lévő együttese a szabolcsi. Utolsó négy bajnoki mérkőzését egyaránt megnyerte, egyetlen gólt kapott és kilencet rúgott. Gálhidi György remekül megszervezte a piros-kékek védekezését, a Pécs után a második legkevesebb gólt kapták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában