NB III

2021.03.06. 09:15

Most visszavághat a Puskás AFC II.

Az NB III 23. fordulójában a Közép-­csoportban játszó megyei csapatok idegenben lépnek pályára, míg a Nyugati csoportban szereplők döntő többsége otthon játszik.

Káldor András

Nagy küzdelem várható Felcsúton

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP-csoport

2021. március 7. 14.30

Szekszárdi UFC (18.)–Iváncsa KSE (4.)

Szellák Sándor találata döntött a két csapat legutóbbi találkozóján, az azóta eltelt időben a szekszárdiak a kiesés elkerüléséért küzdenek, nincsenek túlságosan jó passzban, és ez az Iváncsának igencsak kedvezhet.

Körösladányi MSK (14.)-Dunaújváros (13.)

A házigazdák visszavágásra készülnek, ugyanis szoros mérkőzésen 4-3-ra kaptak ki még augusztusban. Az újvárosiaknak azért nem kell félniük annyira, mert a Ladány hazai pályán idén nem olyan acélos, tizenegy meccsből csupán négyet nyertek meg.

Nagy küzdelem várható Felcsúton
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

NYUGATI csoport

2021. március 7. 11.00

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (14.)–SC Sopron (6.)

Nehéz meccset vívtak a csapatok még a 4. fordulóban, és csak a hajrában egyenlített a Gárdony, Balogh Ádám révén. Most ő már nem segíthet, ha netán hasonló helyzetbe kerülnének a hazaiak.

Puskás Akadémia FC II. (12.)–Bicskei TC (10.)

A szomszédvári rangadó mindig nagy csatát hoz, augusztusban Kákonyi Dániel és Peinlich Szilárd góljára csak Marius Corbu válaszolt, és nyert a Bicske 2-1-re. Ezzel az eredménnyel a PAFC II. is kiegyezne véleményünk szerint.

2021. március 7. 14.30

BKV Előre (17.)–MOLFehérvár FC II. (13.)

Általában kiegyenlített meccseket vívnak a felek, ősszel Sóstón 1-1-et játszottak, ám tavaly a Vidi szintén hazai pályán tudta legyőzni riválisát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában