meccsek

2021.03.17. 12:16

Három Vidi-játékos kapott meghívót hazája válogatottjába

Zivzivadze és Musliu vb-selejtezőkön, Stopira pedig az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében léphet pályára.

feol.hu

Budu Zivzivadze (balra) is kellett a MOL Fehérvár vezető találatához

Fotó: Szabó Miklós/mw

Vb-selejtezők – Grúzia (Georgia), Észak-Macedónia

Grúzia (Georgia) két idegenbeli és egy hazai meccsel kezdi a vb-selejtező-sorozatot. Március 25-én Svédországba, 31-én Görögországba utaznak Zivzivadzéék, március 28-án pedig Spanyolországot látják vendégül.

Észak-Macedónia a „J” jelű vb-selejtező csoportba került, és március 25-én Rómániában kezdi meg a sorozatot. Musliuék ezt követően hazai pályán Liechtensteint fogadják március 28-án, majd a 2014-es világbajnok Németország otthonába látogatnak március 31-én – írja a molfehervarfc.hu.

Afrikai Nemzetek Kupája – selejtező

Stopiráékra két fontos válogatott-meccs vár márciusban. Március 26-án a négycsapatos selejtezőcsoport élén álló Kamerunt látják vendégül, majd március 30-án Mozambikban lépnek pályára. Kamerun az eddigi négy csoportmeccsen 10 pontot szerzett, így az már biztos, hogy Kamerun ott lesz az Afrikai Nemzetek Kupáján. A Zöld-foki szigetek és Mozambik válogatottja 4-4 pontot szerzett eddig, míg a sereghajtó Ruandának 2 pontja van a csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában