Foci

2021.03.15. 21:19

Édes csákvári pontrablás az ETO Parkból

A Merkantil Bank NB II. 29. fordulójában az AFC Csákvár csapata közel járt ahhoz, hogy mindhárom pontot elhozza az ETO otthonából.

Káldor András

Kemény meccset játszott a Csákvár (sárga) Fotó:Nagy G. /MW

Abból a szempontból nem indult jól a találkozó csákvári részről, hogy az utolsó pillanatban kellett változtatni a kezdőcsapaton, mivel a bemelegítés alatt megsérült Vaskó Tamás, és nem tudta vállalni a játékot.

A Csákvár kezdett jobban, az első perctől kezdve agresszívan letámadtak, és több szögletet is sikerült kiharcolniuk. Több ígéretes helyzet után góllá érett a fölényük. A 31. percben az ötös oldalvonaláról, kiszorított szögből Csató Martin a rövid sarkot célozta meg, ezzel meglepve a győri hálóőrt, 0-1. A szünetet követően támadóbb szellemű lett cseréinek köszönhetően a házigazda, Markek Tamásnak többször kellett bravúrral hárítania. A 80. percben aztán Molnár Rajmund elé került a labda, tolt egyet rajta, és 14 méterről bombázott a csákvári kapuba, 1-1.

Kemény meccset játszott a Csákvár (sárga) Fotó:Nagy G. /MW

– Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Főleg az első félidőben voltak komoly helyzeteink. Azt sajnálom, hogy akkor a gólra nem rúgtunk még egyet. A második félidő elején voltak olyan lehetőségeink, amikből eldönthettük volna a meccset, innen az ETO már nem jött volna vissza. Amikor egy hazai csapat ennyire ostromol egy kaput, akkor előbb-utóbb van egy lecsorgó labda, amiből be is találnak. Büszke vagyok a játékosaimra, ebben a nehéz helyzetben is bebizonyították, hogy tudnak és mernek is focizni. Ilyen hozzáállással és játékkal bárkit meg tudunk verni az NB II.-ben! – mondta Visinka Ede.

jegyzőkönyv

WKW ETO FC–Aqvital FC Csákvár 1-1 (0-1)

Győr, zárt kapuk mögött Vezette: Kovács Gergely (Bognár, Kiss B.)

ETO FC: Ruisz – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes A. (Bagi, 46.) – Kiss M., Egerszegi (Vitális, 46.), Berki, Májer (Vankó 87.) – Farkas B. (Molnár R., 46.), Szimcso (Sipőcz 65.). Vezetőedző: Csató Sándor

AFC Csákvár: Markek – Murka (Major G., 61.), Csató M., Albert I., Kocsis B. (Vörös T., 87.) – Baranyai, Mészáros D. (Nádori, 87.), Posztobányi, Sejben (László N., 73.) – Madarász, Mim (Baracskai, 46.). Vezetőedző: Visinka Ede

Gól: Molnár R. (81.), ill. Csató M. (30.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában