Az Aramis nyerte a párharcot

2021.02.23. 21:58

Visszavágott a budaörsi futsalcsapat a múlt heti dunaújvárosi vereségért

Megkezdte szereplését a futsal NBI. alsóházában a Dunaferr DUE Dutrade FC csapata. Az 1. fordulóban az Aramis SE együttese visszavágott az alapszakasz utolsó játéknapján elszenvedett vereségért.

Káldor András

Kürti Viktorék (fehér) nem vallottak szégyent F.: Laczkó I./MW/archív

Aramis SE–Dunaferr DUE Dutrade 6-3 (3-1)

Aramis SE: Vámosi – Fülöp, Harnisch 2, Sáhó 1, Gál A. 1. Csere: Moga E., Bita 1, Pap, Gémesi, Keresztury, Papp, Boznánszky 1, Jenei. Vezetőedző: Moga Lorant.

Dunaferr: Cseresnyés – Csányi, Dorogi, Bartha, Németh L. Csere: Kovács K., Danó 2, Boldizsár, Godslove 1, Szabó K., Kürti. Vezetőedző: Facskó József.

Mint arra a futsal szerelmesei és az újvárosi gárda eredményeit követő szurkolók jól emlékezhetnek, egy hete nagy meglepetésre kivágta a rezet. Éppen az Aramis SE ellen szerezte meg első győzelmét ­azóta, hogy novemberben lényegében a fél csapattól és Frank Tamás vezetőedzőtől meg kellett válniuk, mivel a klub főszponzora felmondta a támogatási szerződést. A jobbára fiatalokkal az idény további részében felálló piros-fehérek az alapszakaszt a tízcsapatos mezőny 9. helyén zárták, így az alsóházban folytathatták a küzdelmeket.

Kürti Viktorék (fehér) nem vallottak szégyent F.: Laczkó I./MW/archív

Hétfő este azonban már sok sanszot nem adott a nagy múltú Aramis SE, amely természetesen vissza szeretett volna vágni a vereségért, és az első negyedóra végére háromgólos vezetést kovácsolt. Bár a szünet előtt egy régi ismerős, a korábban a DPASE, az Iváncsa, a Bicske és a Mezőfalva csapatait nagy pályán erősítő Egejuru Godslove Ukwuoma szépített egy kontrából, de utána gyors gólváltásokat követően ismét kettőt vágtak a vendéglátók. Előbb a 25. percben Boznánszky, egy perccel később pedig a vendégeknél két idényen keresztül szereplő Sáhó lőtt nagy gólt éles szögből a rövid felső sarokba. Azért kozmetikáztak az újvárosi legények az eredményen, és Danó második lövése is utat talált a hálóba. A Dunaferr legközelebb szerda este 19 órakor lép parkettre a itthon, a csapat közvetlen riválisa, a Nyírgyulaj érkezik Újvárosba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában