röplabda

2021.02.01. 21:21

Továbbra is lendületben a lányok

A MÁV Előre-BERICAP női röplabdacsapata az NB I alapszakaszának 11. fordulójában közvetlen riválisa, a Gödöllői RC ellen győzött rendkívül magabiztosan.

Káldor András

A MÁV Előre-BERICAP csapata (fekete) remekül szerepel

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap-archív

MÁV Előre-BERICAP – Gödöllői RC 3:0 (20, 16, 6)

Gárdony, zárt kapuk mögött.

Vezette: Sántosi Péter, Ujházi Mónika.

MÁV Előre-BERICAP: Sebestyén, Hackl, Ancsin, Haase, Kiss A., Durdanovic. Csere: Deli-Germann, Kovács Evelin (liberók), Sólyom, Hizsnyai-Zolnai, Szilágyi, Fáskerti. Vezetőedző: Farkas Mihály.

Gödöllői RC: Misonova, Ince, Ratkai, Tóth-Bagi, Kökény, Kovács Eszter. Csere: Maurer, Faragó (liberók), Sorompó, Barta, Bajnóczi, Saáry, Ferentzi. Vezetőedző: Szalay Attila.

A Velencei-tavi Vízi Sportiskolában, Gárdonyban fogadták a fehérváriak a Pest megyei alakulatot, amely eddig a tabella második helyén állt, és szorosan a nyomukban lihegett. Az egyaránt Extraligáért küzdő riválisok mostani párharca csupán az első játsz­mában hozott komolyabb küzdelmet, és valamivel szorosabb eredményt. Ezt a szettet a kék-fehérek 25:20-ra nyerték.

A MÁV Előre-BERICAP csapata (fekete) remekül szerepel
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap-archív

A második játszmában sem volt különösebb gond, ebben is Farkas Mihály tanítványai bizonyultak jobbnak. A gödöllői feltámadás a harmadik játékrészben is elmaradt, sőt, a találkozó során az addigi legnagyobb különbség alakult ki a felek között. A fehérvári lányok mindössze hat pontot engedélyeztek a ellenfelüknek. Az összecsapás így alig tartott többet egy óránál, mindössze 62 perc alatt túlléptek riválisukon.

Ezzel a sikerrel a MÁV Előre-BERICAP továbbra is a hétcsapatos tabella élén áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában