Röplabda

2021.02.08. 21:43

Továbbra is a tabella élén a MÁV-os lányok

A MÁV Előre-­BERICAP női röplabdacsapata az NB I alapszakaszának 3. fordulójából pótolt összecsapáson a Budaörs DSE ellen megszerezte idei nyolcadik győzelmét.

Káldor András

A MÁV előrés lányok (fekete) jól muzsikálnak

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

MÁV Előre-BERICAP–Budaörsi DSE 3:0 (19, 22, 21)

Gárdony, zárt kapuk

Vezette: Sík, Szarka

MÁV Előre-BERICAP: Sebestyén, Hackl, Ancsin, Haase, Kiss A. Durdanovic. Csere: Kovács E., Deli-Germann (liberók), Sólyom, Hizsnyai-Zolnai. Edző: Farkas Mihály.

Budaörs DSE: Martinez, Pisák, Horváth P., Sziládi, Szabó L., Orosz. Csere: Berkó V., Futsek (liberók), Merza, Hernády. Edző: Fésüs Irén.

Még mindig pikáns, amikor a Budaörs csapatával találkoznak a fehérváriak, hiszen a vendégéknél az edzői stáb és négy játékosuk az előző idényt még a MÁV Előre együttesében kezdte.

A MÁV előrés lányok (fekete) jól muzsikálnak
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Loki indított jobban, 7:2-es vezetésük után felzárkózott a BDSE, de egyenlíteni nem tudtak, mert a kék-fehérek megléptek, és biztosan nyerték a szettet. A második játsz­mában sokáig vezetett a látogató, de 13:13-nál egyenlített a MÁV, és átvette a vezetést.

A folytatás szoros volt, de őrizték előnyüket, és hozták a szettet a Farkas-tanítványok.

A harmadik játékrészben ugyan közel kerültek a ven­dégek, de újítani már nem tudtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában