Női vízilabda

2021.02.14. 21:34

Könnyed újvárosi diadal idegenben

Még az álmodozásra sem adott esélyt a TVSE együttesének a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics alakulata a női vízilabda NB I. soros fordulójában.

Ferencz Balázs

Brezovski Gerda három gólt dobott Tatabányán

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A bajnoki pontvadászat alapszakaszának nyitányát a tabella éléről várhatta a DUE-MAARSK Graphics női együttese, s különösebben nem is kellett aggódniuk az újvárosi lányoknak, hogy kellemetlen meglepetésben lenne részük Tatabányán. A TVSE mindössze egyetlen meccset nyert meg, s csak egyszer végzett döntetlenre az első kilenc forduló során, így a DUE egyértelmű esélyesként csobbant medencébe.

Mucsy Anna Mandula nagyon várta már, hogy újra bajnoki meccset játszhasson.

Brezovski Gerda három gólt dobott Tatabányán
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– A magyar bajnokságban régóta pihenő van. Az Euroliga-mérkőzéseink előtt viszszakaptuk a válogatottjainkat, s nem volt gond az összeszokással sem, ezt bizonyítottuk az Euroliga-mérkőzéseken. Jót fog tenni a bajnokság lebonyolításából fakadó pörgés és a sok mérkőzés – mondta Mucsi Anna Mandula, aki arról is szót ejtett, hogy a Tatabánya ellen külön nem készült a csapat.

A saját játék csiszolása eredményre vezetett, a teljes kerettel kiálló Mihók-hölgykoszorú könnyed ujjgyakorlattal aratott sima diadalt.

Tatabányai VSE– Dunaújvárosi Egyetem- Maarsk Graphics 2-12 (1-5, 0-0, 0-2, 1-5)

Gólszerzők: Dobos 1, Zantleitner 1, ill. Brezovszki 3, Garda 2, Gurisatti 2, Szellák 2, Szilágyi 2, Ziegler 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában