RANGADÓT NYERTEK

2021.02.11. 16:06

Két győzelem, egy vereség

A Dunaújvárosi AC női csapata, valamint a Rácalmás SE női és férfiegyüttese is pályára lépett a Fejér megyei kézilabda-bajnokság hétvégi fordulójában. A mérleg: két győzelem, egy vereség.

Szabó Szabolcs

Jánosházi Mónika (középen) egy gólt szerzett a Bicske elleni találkozón

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Szombaton délután a tabella utolsó helyén álló Környe SE látogatott a rác­almási sportcsarnokba. A 43 gólig jutó hazaiak magabiztos győzelemmel érvényesítették a papírformát.

Rácalmás SE – Környe SE 43–27 (20–9)

Rácalmás: Kálmán L., Kovács (kapusok) – Varga 5, Osztotics 4, Kálmán K. 2, Szabó D. 2, Panyik 5, Móricz 3, Sárközi, Kovács, Farkas 11, Koncz 1, Selmeczi, Szabó G. 9, Solymosi 1. Vezetőedző: Pók Ferenc.

A Környe gólszerzői: Vajda 9, Németh 6, Soós 5., Lehoczki 2, Boros 2, Kovács 1, Bodó 1, Kopócs 1.

A rácalmási hölgyek kilenc mérkőzés után, tíz ponttal az 5. helyet foglalják el a táblázaton. Pók Ferenc tanítványai február 14-én Székesfehérváron, az FKC Senior ellen folytatják a megyei bajnokságot.

A rácalmási Farkas Zsanett tizenegyszer zörgette meg a környeiek hálóját
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A Dunaújvárosi AC főként fiatal tehetségekből álló csapata a rutinos Bicske TC gárdáját fogadta vasárnap délelőtt.

DAC – Bicskei TC 22–27 (14–14)

Dunaújvárosi AC: Balonyi, Németh (kapusok) – Szűcs 5, Édl 2, Gaják 2, Jánosházi 1, Dömök, Pavelekné, Kaiser 1, Erdélyi 9, Kovács 1, Tancsa, Bebesiné 1. Vezetőedző: Pavelekné Kovács Judit.

A Bicske gólszerzői: Klupács 3, Balogh 3, Ádám 3, Boros 9, Balogh 5, Landszman 4.

A DAC az eddig lejátszott tíz találkozóján nyolc pontot szerzett, és a 7. helyen áll a megyei nőikézilabda-bajnokságban. A dunaújvárosi csapat február 21-én Környén lép pályára.

Jánosházi Mónika (középen) egy gólt szerzett a Bicske elleni találkozón
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A férfiaknál a Rácalmás SE az októberi meccshez hasonlóan ezúttal is egy góllal bizonyult jobbnak a VAX KE Sárbogárd együttesénél. A találkozót vasárnap este, a sárbogárdiak hazai pályáján, Simontornyán játszották.

Sárbogárd – Rácalmás SE 22–23 (12–12)

Rácalmás: Nagy B., Hegedűs (kapusok) – Szabó 1., Tóth T. 5, Horváth 4, Benke 1, Hajdók 2, Schmidt, Szilágyi 1, Somogyi 3, Olaj 1, Tóth M., Hajnal, Nagy R. 5, Kovács. Vezetőedző: Farkas Dániel.

A Sárbogárd gólszerzői: Rehák 8, Horváth 6, Goldberger 6, Kaló 1, Bodoki 1.

A Rácalmás SE eddig hét mérkőzést játszott a megyei bajnokságban, mérlege öt siker mellett két vereség.

A kisváros csapatának legeredményesebb játékosa Nagy Richárd, aki mind a hét bajnokin pályára lépett, és eddig 43 gólig jutott. E teljesítményével a hatodik a góllövőlistán.

A rácalmásiak tíz ponttal a harmadik helyen állnak a táblázaton, február 13-án, szombaton 18 órakor hazai pályán az eddig pont nélküli sereghajtó Bicske TC gárdáját fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában