DKKA

2021.01.31. 20:59

Mindkét félidőt álmosan kezdték az újvárosiak

Nem tudott bravúrt aratni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a K&H Liga női kézilabda NB I. 9. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A Váci NKSE otthon tartotta a pontokat.

Ferencz Balázs

Ferenczy Fruzsina nyolc gólt szórt Vácon

Fotó: Nagy Gábor

Váci NKSE–Dunaújvárosi Kohász KA 34-29 (16-18)

Vác, zárt kapuk mögött. V: Medve, Südi

Vác: Bukovszky – Diószegi 5, Hámori 3, Lakatos R. 1, Helembai 5, Kácsor 3, Radosavljevics 2. Csere: Bálint A. (kapus) 1, Szabó Laura 7 (5), Bárdy 1, Aron 6, Szeberényi, Szondi. Edző: Szilágyi Zoltán

Dunaújváros: Babovics – Mihály P., Barján 1, Bulath 5 (2), Nick 2, Ferenczy 8, Schatzl Natalie 1. Csere: Hlogyik, Wéninger (kapusok), Szalai B. 3, Dabevska 2, Horváth G. 4, Kazai 1, Román 2 (1). Edző: Vágó Attila

Kiállítások: 8, ill. 4 perc

Hétméteresek: 5/5, ill. 4/3

Ferenczy Fruzsina nyolc gólt szórt Vácon
Fotó: Nagy Gábor

A Dunaújváros valójában a 11., míg a tabella élmezőnyében tanyázó Vác a 13. bajnoki összecsapására készült. A DKKA nem játszott ugyan rosszul, de a meccs elején és a szünet után is az öltözőben maradt. Ezzel a fórral élt is a hazai egylet.

– Vegyes érzelmeim vannak, mert jól kézilabdáztunk, de sajnos ezért nem adnak pontot – értékelt a Kohász mestere, Vágó Attila. – Mindkét játékrészt rosszul indítottuk. Az elsőben még meg tudtuk fordítani a három-négy gólos hátrányunkat. A második félidőben gyorsan elolvadt a vezetésünk, és a Vác nagyobb előnyt szerzett. A játékvezetők kihasználhatták volna a technikai lehetőséget és néhány kétes szituációt visszanézhettek volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában