Átigazolási pletyka

2021.01.21. 11:02

Kitolano érkezik a Fehérvárhoz?

Sajtóértesülések szerint a Mol Fehérvár FC kiszemeltjei között szerepel az angol Wolverhampton 21 éves, norvég U-válogatott balhátvédje, John Kitolano.

nso.hu

Fotó: Pixabay.com

„Az Eurosport értesülései szerint Magyarországról mutatkozik érdeklődés a 21 éves John Kitolano iránt, aki legutóbb az Odds BK-ban szerepelt kölcsönben. A magyar bajnokságban második helyen álló Mol Fehérvár FC érdeklődik a Wolverhampton játékosa iránt” – írja az eurosport.no-ra hivatkozva a Nemzeti Sport.

A portál a balhátvéd eddigi pályafutásáról is szót tesz, aki 2018-ban került az Oddstól a Wolverhampton U23-as együtteséhez. Azóta kölcsönben több alkalommal is visszatért Norvégiába, játszott a Moldéban, s legutóbb ismét az Oddsban szerepelt. A norvég élvonalban eddig 28 bajnokin lépett pályára pályafutása során, egy gólt szerzett és hat gólpasszt adott. A Transfermarkt 300 ezer euróra becsüli az értékét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában