Futsal

2021.01.25. 18:17

Felőrölte újvárosi ellenfelét a veszprémi együttes

A futsal NB I. alapszakaszának 17. fordulójában a Dunaferr DUE Dutrade FC a Balaton Bútor FC Veszprém vendégeként jókora vereségbe szaladt bele.

Káldor András

A dunaújvárosi Csányi Dávid (balra a labdával) egy gólt szerzett a veszprémi összecsapáson

Fotó: a klub

Balaton Bútor FC–Dunaferr DUE Dutrade FC 9-3 (3-0)

Veszprém, zárt kapuk

Vezette: Vass – Futó – Héra

Veszprém: Spandler M. – Tatai, Fridrich, Boromisza, Rutai. Csere: Klcsó (kapus), Cseresznyés M., Palvek, Komáromi, Montero, Ábrahám, Bencsik Á., Fellembek, Kiss M. Vezetőedző: Fehér Zsolt

Dunaferr: Cseresnyés A. – Danó, Boldizsár, Szabó K., Bartha. Csere: Gergely (kapus), Schnierer, Kürti, Csányi, Szili, Dorogi, Slett, Németh L., Garda

Vezetőedző: Facskó József

Gól: Tatai (5., 20., 26., 31.), Montero (32., 39., 40.) Rutai (2., 39), ill. Danó (22.), Csányi (22.), Németh L. (37.).

A dunaújvárosi Csányi Dávid (balra a labdával) egy gólt szerzett a veszprémi összecsapáson
Fotó: a klub

Hinojsa Montero Antonio nem is olyan régen még a Dunaferr csapatát erősítette, majd a gárda „amatőrré” válása után Veszprémben folytatta. A játékos különösebben nem kímélte egykori munkaadóját, kis híján klasszikus mesterhármast szerezve. A házigazdák voltak az összecsapás favoritjai, a Dunaferr az első húsz percben valamelyest állta a sarat, sőt még a szünet után sem lehetett panasz rájuk, hiszen közel álltak az egyenlítéshez. Ám ezt követően a négygólos Tatai József és Montero vezérletével simán nyert a házigazda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában