röplabda

2021.01.21. 22:20

Búcsúztak a kupától a fehérváriak

A Fino-Kaposvár együttese a férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjében akárcsak egy héttel ezelőtt az első mérkőzésen, ezúttal is érvényesítette a papírformát, és simán nyert MÁV Előre-BERICAP ellen.

Káldor András

Kholmann Norbert (kék, MÁV) és Ilia Makarov (Kaposvár) csatája a hálónál

Fotó: Muzslay Péter

Fino-Kaposvár– MÁV Előre-BERICAP 3-0 (10, 19, 13)

Kaposvár Aréna, zárt kapuk mögött. Vezette: Varjasi Mariann, Soltész Róbert.

Kaposvár: Keen (7), Bögöly (6), Makarov (8), Melnikov (8), Horváth K. (12), Veletsky (9). Csere: Bozóki Bence (liberó), Bozóki Bendegúz (liberó), Ouyachi (2), Kalmár Á. (5), Fenyvesi B. (2), Iván B. (1), Iván G. Vezetőedző: Ruben Wolochin.

MÁV Előre: Tóth K. (2), Szőke Z. (5), Kulcsár A. (2), Arató (7), Olekszij (8), Kholman (4). Csere: Szentesi B. (liberó), Náhol, Stefanovics (1). Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Kholmann Norbert (kék, MÁV) és Ilia Makarov (Kaposvár) csatája a hálónál
Fotó: Muzslay Péter

A fehérváriaknál Salazar a vállsérülése miatt csak a kispadról szurkolhatott társainak. Az első szettben nem sokat teketóriázott a vendéglátó, és 16 perc alatt nyerte a játszmát. A folytatásban ugyan a fehérváriak jobban kezdtek, de ez nem volt igazán tartós, 4-5 után már nem engedett túlságosan sok teret ellenfelének a somogyi alakulat. A harmadik játszma eleje az előzőhöz hasonlóan 10-6-ig nagyjából szorosnak mondható volt, ám ezt követően hozta a papírformát az extraligás gárda, melynek cserejátékosai is jó teljesítménynyel járultak hozzá a sikerhez. Így a hazaiak összesítésben 6-0-s, kettős győzelemmel mentek tovább a kupasorozat elődöntőjébe, ahol a MAFCBME–Kecskeméti RC párharc győztese vár majd rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában