MÁV Előre BERICAP

2021.01.24. 19:40

Az élre ugrottak a röpis lányok

A női röplabda NB I alapszakaszának 12. forduló jában a MÁV Előre BERICAP csapata egyórányi játék után tükörsima győzelmet aratott a tabella 6. helyén álló PTE-PEAC felett.

Káldor András

A feketében játszó Loki győzelme nem volt kétséges

Fotó: a klub

PTE-PEAC– MÁV Előre-BERICAP 0:3 (-11, -8, -15)

Pécs, zárt kapuk mögött. Vezette: Gyulai, Bibók.

PTE: Duduka 12, Merkler 1, Újhelyi 2, Sántosi-Tóth, Marton 4, Tóth T. Csere: Székely (liberó), Pokó, Hoffmann 4, Petőfi. Vezetőedző: Horváth Alexandra.

MÁV: Sebestyén 8, Hackl 5, Ancsin 1, Haase 4, Kiss A. 5, Durdanovic 23. Csere: Kovács E., Borostyán (liberók), Sólyom, Szilágyi, Fáskerti 2. Vezetőedző: Farkas Mihály.

Közel két hónap után játszott ismét bajnoki mérkőzést a MÁV Előre-BERICAP. A pandémia miatt többször kellett elhalasztani találkozóikat az eddig hétből hat összecsapáson diadalmaskodó kék-fehéreknek. Programjuk a jövő hét végétől sűrűsödik, a vasárnapi, az őket közvetlenül üldöző Gödöllői RC elleni rangadóval együtt négy hazai összecsapás vár rájuk. A PTE-PEAC otthonában nem sok sanszot hagytak a vendéglátóknak, akik ezzel már a hetedik vereségüket szenvedték el. Leginkább a középső szettben mutatkozott meg a különbség, a nagyobb tudás a fehérváriak javára. Sikerükkel átvették a vezetést a tabellán.

A feketében játszó Loki győzelme nem volt kétséges
Fotó: a klub

– Két hónap szünet után jó volt újra tétmeccset játszani. – fogalmazott Farkas Mihály, a Loki vezetőedzője.

– Már a melegítésnél látszódott, hogy extra teljesítmény kell ahhoz, hogy a fehérvári csapat közelébe kerüljünk – hangsúlyozta Horváth Alexandra, a hazaiak edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában