Kapussal bővült a keret

2021.01.07. 19:49

A MOL Fehérvár FC kölcsönvette Tordai Árpádot

A MOL Fehérvár FC vételi opcióval kölcsönvette a román FC Viitorul kapusát, Tordai Árpádot. A 24 éves, román utánpótlás-válogatott hálóőr korábban a Petrolul és az Universitatea Cluj alakulataiban is szerepelt már kölcsönben.

Ferencz Balázs

Fotó: pixabay.com

Nagyon örülök, hogy tavasszal Magyarországon futballozhatok, régi álmom vált ezzel valóra. Célom, hogy olyan teljesítményt nyújtsak a Vidiben, hogy a kölcsönszerződés lejárta után is számítson rám a klub. A karrierem szempontjából mindenképp előrelépést jelent a Vidi. Lassan két éve már, hogy rendszeresen nyomon követem a magyar bajnokság történéseit, tisztában vagyok az erőviszonyokkal és nagyon várom, hogy elkezdhessem a közös munkát a csapattal„ – fogalmazott a piros-kékek honlapjának Tordai Árpád, aki a 97-es számú mezt fogja viselni.

”Kovácsik Ádám sajnálatos sérülése miatt reagálnunk kellett a kapusposzton kialakult helyzetre. Emil Rockov és Kovács Dániel remek kapusok és ki kell emelnem, hogy Dala Martin személyében ugyan van egy rendkívül tehetséges, 2004-es születésű, az utánpótlás-válogatott keretben is szereplő kapusunk is, de egy 16 esztendős hálóőrrel nem vághatunk neki az előttünk álló sűrű tavaszi szezonnak, ezért a román utánpótlás-válogatott Tordai Árpádot vettük kölcsön vételi opcióval. Azért volt erre szükség, hogy ne kerülhessünk kellemetlen helyzetbe egy esetleges újabb sérülés vagy eltiltás miatt„ – fogalmazott a molfehervarfc.hu-n Kovács Zoltán sportigazgató.

Tordai Árpád átigazolása január 15-e után, az átigazolási ablak nyitását követően válik hivatalossá, de az FC Viitorul engedélyével már a Vidivel kezdte a felkészülést és a horvátországi edzőtáborba is elutazott a csapattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában