taroltak az alcsútdobozi klub játékosai

2020.12.14. 21:11

Az év golfozóit idén egyedi módon díjazták

Speciális körülmények között került sor Az év golfozója és játékosa díjak átadására, ahol ezúttal is taroltak az alcsútdobozi klub játékosai, ráadásul maga a Pannónia Golf is bezsebelte az év legsikeresebb golfklubja címet.

Kecskés Zoltán

Hamarosan indul az idény Fotó: Pannonia Golf & Country Club

Fotó: Pannonia Golf & Country Club (archív)

Évről évre a legkiemelkedőbb versenyzőket hagyományosan egy gála keretében ismeri el a Magyar Golf Szövetség, ám a járványhelyzet miatt ezúttal csak szűk, családias körben kerülhetett erre sor a fővárosban, a Continental Citygolf létesítményében.

Ahogy az lenni szokott, különböző kategóriában díjazták a legjobbakat. Az év amatőr golfozója díjat Kiss Polett Karolina (Pannónia Golf) és Rózsa Dávid (Pannónia Golf) vehette át, az utóbbit ráadásul, a kiemelkedően sikeres amatőr pályafutása befejezésének elismeréseként, a szövetség különdíjban is részesítette. Profi kategóriában az olimpiai álmokat szövögető, Amerikában versenyző Rózsa Csilla, valamint a hazai és a „kisebb” nemzetközi viadalokon vitézkedő, Lugosi Tamás (Magyar PGA) kapott elismerést.

Az év játékosa díjak odaítélésekor a mid-amatőr, a korosztályos junior, a szenior és a szuper szenior versenyzők eredményét ismerték el. Az alcsúti golfozók közül Berkenyei Daniella (junior lány U18), Stern Lea Sára (junior lány U14), Nagy Ármin (junior fiú U14), Magyar Krisztián (mid-amatőr férfi), Batta Krisztina (szenior nő) és Horváth Péter (szenior férfi) vehetett át díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában