Hornyák egyik szeme sír, a másik nevet

2020.12.07. 21:51

A küzdés megvolt, de a gól hiányzott

Mint ismert, a Puskás Akadémia FC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a járvány által is sújtott Kisvárdával az NB I. 13. fordulójában. A mérkőzés után Hornyák Zsolt értékelt.

Kecskés Zoltán

Hornyák Zsolt vezetőedző többet várt csapatától

Fotó: PAFC

Bár a felcsúti együttes immáron három mérkőzés óta veretlennek mondhatja magát, sőt gólt sem kapott az elmúlt fordulókban, a PAFC mestere elmondta, csak a sikernek tudott volna igazán örülni. Hiába játszott ugyanis a második félidőben abszolút fölényben a Puskás Akadémia, a kispesti mérkőzéshez hasonló bravúrt nem tudta megismételni, amikor is az utolsó pillanatban lőtték a mindent eldöntő találatot.

Hornyák Zsolt vezetőedző többet várt csapatától
Fotó: PAFC

– Kicsit szomorú vagyok amiatt, hogy nem láttunk gólokat, főleg a várdai kapuban. Kiegyenlített, küzdelmes mérkőzés volt, de valahogy az első félidőben nem úgy futballoztunk a középpályán, ahogy az előzetesen terveztük, nem úgy adtuk a mélységi passzokat, ahogy kellett volna. Egyszerűen kevés labdát sikerült a pálya közepén szereznünk, emiatt az ellenfél az első húsz percben veszélyes volt a kapunkra, de Tóth Balázs remekül helytállt, jól védett és egy százszázalékos ziccert is megfogott. Kevés igazán veszélyes helyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen, csak azzal lehetek elégedett, hogy nem kaptunk gólt. Győzni szerettünk volna, csalódott vagyok, hogy nem sikerült a hajrában, ahogy azt tettük a Budapest Honvéd ellen, bevinni a találatot. Harcos mérkőzést játszottunk, de többet vártam az együttestől. Az egyik szemem sír, a másik nevet – mondta a sajtótájékoztatón a szakember.

A jelenleg 5. helyen álló Puskás Akadémia a következő, 14. fordulóban a 9. pozícióban tanyázó Újpest FC-vel csap össze a fővárosban. A találkozót zárt kapuk mögött 20:00 órától rendezik, a Szusza Ferenc Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában