Megye I

2020.11.30. 19:01

Varga József elintézte

A megyei I. osztályú labdarúgó-­bajnokság 7. fordulójából egyetlen mérkőzés maradt el, ezt pótolták a csapatok szombaton. A TóVill Kápolnásnyék gárdája, megkoronázva egész őszi teljesítményét, kétgólos győzelemmel zárt a DUFK SE ellen.

Tudósított: Höltzl Richárd

Varga József (8) a Mány után a DUFK SE-nek is hármat lőtt

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Tóvill-Kápolnásnyék–DUFK SE

4-2 (1-2)

Kápolnásnyék, zárt kapuk

Vezette: Domak Ádám

Tóvill-Kápolnásnyék: Kalmár – Kharboutli Noor, Bakonyi, Ódor D., Varga József – Kiss Á., Pigler (Varga János), Molnár G. (Csörge), Zsigmond L. (Peng) – Eipl, Czottner Á. Vezetőedző: Höltzl Richárd

DUFK: Kovács D. – Pintér Cs., Fekete, Bartha (Máthé), Gertner (Kozma) – Hajdú N., Szabó K. (Garda), Perjési (Rácz K.), Hollósi – Fejes (Csala), Tóth B., Vezetőedző: Szellák Sándor

Gól: Varga József (67., 76., 83.), Ódor D. (20.), ill. Bartha (16.), Tóth B. (43.)

Jók: Varga József, Ódor D., Molnár G., ill. Tóth B.

Varga József (8) a Mány után a DUFK SE-nek is hármat lőtt
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A DUFK SE szépségdíjas támadás után került előnybe a 16. percben Bartha Roland révén, 0-1. Majd a 20. percben, egy kavarodás után Ódor Dániel talált a hálóba 1-1. A 43. percben egy védekezési hibát Tóth Barna használt ki, 1-2. A 67. percben Csörge Ciprián mélységi passzát Varga József lőtte be, 2-2. A 76. percben Vargát buktatták a 16-oson belül, a sértett értékesítette a büntetőt, 3-2. A 83. percben Varga József alakította ki a végeredményt, 4-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában