futsal

2020.11.01. 21:37

Nem tudták lejátszani a bajnokit

A futsal NB I. 9. fordulójában pénteken, késő este mérkőztek volna meg az Aramis SE és a Dunaferr DUE Dutrade csapatai, ám a házigazdák csarnokában történt technikai problémák miatt a találkozó elmaradt.

Káldor András

Frank Tamás vezetőedző mögött a függöny, ami nem működött

Fotó: klub

Közvetlen riválisa otthonából szeretett volna pontokat rabolni a dunaújvárosi futsalcsapat, de olyan malőr történt, amire a sokat látott, legvérmesebb szurkolók sem emlékezhetnek. A játékteret elválasztó függönyt ugyanis nem tudták felhúzni a rendezők, bármennyire is próbálkoztak.

Azt mondani sem kell, hogy ennek sem a játékosok, sem a szakmai stáb nem örült, de aztán Frank Tamás, a Dunaferr vezetőedzője úgy döntött, hogy bár a tétmérkőzést nem tudták lejátszani, de egy kis mozgás mindenképpen szükséges lesz csapatának. Ezért a mérkőzés előtti bemelegítést követően egymás között játszottak, ha már elutaztak.

Frank Tamás vezetőedző mögött a függöny, ami nem működött
Fotó: klub

– Akadtak gondok a csarnokban, beázás történt, és valamilyen oknál fogva a függönyt sem lehet felhúzni, így a játékvezetők úgy döntöttek, hogy nem lesz mérkőzés. A srácokkal azt beszéltük meg, hogy egy rövidített edzést azért tartunk. Egyelőre azt még nem tudni, hogy mikor pótoljuk a meccset – fogalmazott Frank Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában