Labdarúgás

2020.11.14. 17:37

Nagyot harcolt a Bicske, de a Fradi jutott tovább

Egy nagyon jó hangulatú, harcos mérkőzésen 5-0-ra nyert a Ferencváros a NB III-as Bicskei TC otthonában, így csatlakoztak a MOL Magyar Kupa legjobb 32 csapat közé.

Kecskés Zoltán

Kitettek magukért a Bicskei TC játékosok

Nincs azonban semmi szégyellni valója a hazai csapatnak, hiszen Dragan Vukmir tanítványai a szívüket-lelküket kitették a pályára és közel álltak a szépítő gól megszerzéséhez is.

Viszonylag hamar, már a 17. percben megszerezték a vezetést a vendégek Baturina révén, ám a bicskeiek hősies védekezésének köszönhetően több gól nem született az első 45 percben. Aztán a fordulást követően kinyílt az olló. Egy kifejezetten jó második játékrész következett. A bicskeiek harcos, bátor játékot felvállalva benne volt a levegőben a hőn áhított gól megszerzéséhez, ám megrázta magát a Fradi és Baturina vezérletével magabiztosan győztek. Le a kalappal a bicskei játékosok, valamint a szurkolók előtt, akik bár nem léphettek be a létesítménybe, de a kapun kívülről buzdították övéiket.

Kitettek magukért a Bicskei TC játékosok

Bicskei TC – FTC 0-5 (0-1)

Bicske, Bicske Sporttelep, labdarúgó pálya

Gól: Baturina (17., 59., 72.), Boli (62.) Skvarka (91.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában