dfve

2020.11.20. 10:30

Már egy éve veretlenül

Mint beszámoltunk róla, a magyar női vízilabda-bajnokság (Női OB I.) 8. fordulójában a dunaújvárosi lányok óriási csatában 11-9-re győzte le zuglói ellenfelét. A főszereplők – Mihók Attila vezetőedző, Gurisatti Gréta válogatott játékos – a sajtó nyilvánossága előtt értékelték a mérkőzést.

Kecskés Zoltán

Az újvárosi szakember úgy fogalmazott, hogy a három gólos félidei vezetés csalóka volt, érezte, hogy a találkozó még tartogat meglepetéseket, fordulatokat a számukra. Tudta, hogy a java még csak most jön.

– Nem volt megnyugtató egyáltalán a 6-3, sőt, ekkor szoktak kezdődni a problémák. A hasonló rangadók mindig a negyedik negyedben dőlnek el, ami ezúttal sem volt másként. Volt olyan része az utolsó 8 percnek, amikor kevésen múlt, hogy nem tudtuk megtartani az előnyünket, annak ellenére, hogy nem éreztem jó formában a csapatot. Aztán többedik próbálkozásra sikerült betalálnunk, ami megnyugtatta a lányokat. Az össz­kép alapján megérdemelten nyertünk, de szokás szerint kiváló összecsapás volt, gratulálok ehhez a BVSC-nek.

Gurisatti Gréta Eb-bronzérmes vízilabdázó szintén elégedetten nyilatkozott és bizakodó volt a jövőt illetően.

– Tanulságos és élvezetes mérkőzés volt az utánpótlás-játékosoknak és a szurkolóknak egyaránt, akik élőben követhették a mérkőzést a közösségi oldalunkon. Kiemelendő, és igazán büszkék lehetünk arra, hogy tudomásom szerint egy éve nem veszítettünk mérkőzést. Ez a tény sok erőt ad nekünk a folytatásra és átsegít minket a nehezebb pillanatokon, amikor épp nem vagyunk a legjobb passzban. Örülök, hogy sikerült győztesen kijönnünk a rangadóból, egy-egy momentumon múlt csak, hogy mi örülhettünk – mondta.

Szombaton pedig őszi szezonzárásra készül az Újváros a Szeged vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában