jótékonyság

2020.11.03. 20:27

Grétáért autóznak Nagyvelegen

A Mecséren élő beteg kislányért többen összefogtak az elmúlt hetekben: falvak, vállalkozások, magánszemélyek és sportolók is. Köztük van a móri Rally 2-­es autóversenyző is, aki a maga módján segít a családnak.

Kecskés Zoltán

Gréti otthonának átépítésében segít a befolyt összeg

Fotó: család

Szerdán délután 14–16 óra között lezárják a Nagyveleget Bakonycsernyével összekötő útszakaszt, ugyanis a móriak kedvelt pilótája, ifj. Fogarasi Attila és csapata Gréta gyógyulásáért jótékony autóztatást tart. Minden érdeklődőt és adakozni vágyót szeretettel várnak a szervezők.

– Eredetileg az öt legtöbbet licitáló embert vittük volna, de olyan összegek érkeztek már a karitatív esemény előtt, hogy végül nyolcat fogok megautóztatni Nagyvelegen. Már ezáltal 445 000 forint jött össze, plusz a helyszínen is tartunk gyűjtést. Köszönjük a felajánlásokat! – nyilatkozta lapunknak a tehetséges pilóta, aki nagyon örül, hogy ennyien összefogtak a nemes cél ügyében, és segíthetik a rászoruló családot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában