Koronavírus Fejérben

2020.11.09. 20:50

Elmarad a kispályás focitorna Újvárosban

A hagyományos, évről évre megrendezésre kerülő Carissa Kupa kispályás labdarúgótorna januárban elmarad a koronavírus-járvány, és az egyre szigorodó kormányzati szabályozások miatt.

Káldor András

Az előző évi Carissa Kupát a Mad Dogs (fekete) hódította el

Fotó: dlsz Archív

Várniuk kell a kispályás foci szerelmeseinek… Hosszú évek óta megszokhatták már, hogy január második hetében zsúfolásig megtelik a Dunaújvárosi Sportcsarnok. A Carissa Sport Egyesület és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség legnagyobb szabású rendezvényét 18 alkalommal rendezték meg eddig, ám a 2021-es tornára nem kerülhet sor a jelenlegi szabályok, illetve az érvényben levő rendelkezések szerint. A nemzetközi kispályás torna egyben mindig jótékonysági rendezvény is, legutóbbi akciójukkal a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Neurológiai osztályát támogatták félmillió forinttal.

A Szervező Bizottság szerint egy kisebb torna lebonyolítása megtörténhet, ennek előkészületei már folynak, de természetesen jelen pillanatban még ez is kérdéses.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában