sérülés és koronavírus

2020.11.14. 08:00

Az Iváncsa javítana, a Gárdony folytatná

Az NB III. 18. fordulójában különböző okokból megyénk két csapata is későbbi időpontban lép pályára.

Káldor András

A gárdonyiak gólzsákja, Tóth Tibor (középen) legutóbb háromszor vette be a Pápa kapuját

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP csoport

2020. november 14., 13.30

Vác FC (15.)–Dunaújváros PASE (14.)

Az előző idényekben az NB II.-ben vitézkedő váci együttes beleszürkült a harmadik vonalba, bár hazai környezetben pozitív mérleggel rendelkeznek, kilenc meccsből négyet megnyertek, két döntetlent játszottak, valamint háromszor kaptak ki. Mindenesetre igazi hatpontos összecsapás lesz, ha az újvárosiak kivágnák a rezet, és három ponttal térnének haza, megnyílhatna az út előttük, és akár két-három helyet is előrébb léphetnek

a tabellán.

Iváncsa KSE (3.)–Rákosmente FC (17.)

Az Iváncsa az előző fordulóban a szezon leggyengébb teljesítményét nyújtotta, elsősorban a támadójátékuk nem működött a megfelelő színvonalon, így nem lehetett azon csodálkozni, hogy végül meglepetésre kikaptak az SZVSE otthonában. Ráadásul ezzel veretlenségüknek is búcsút mondhattak. Itt lesz a javítás lehetősége a fővárosiak ellen, akik idegenben nem éppen acélos formáról árulkodnak idén. A feladat adva van, az előző évben pedig Cseszneki Richárd találatával legyőzték őket hazai pályán 1-0-ra.

NYUGATI csoport

2020. november 14., 11.00

Puskás AFC II. (17.)–Komárom VSE (6.)

Az utóbbi négy fordulóban nem tudott nyerni a PAFC II., és nem lesz könnyű dolguk a Komárom VSE gárdájával szemben sem. Tavaly szinte napra pontosan ugyanekkor találkoztak, azt a kilencven percet a PAFC II. nyerte 2-1-re, Magyar Zsolt két találatára csak Tóth Patrik tudott válaszolni.

BKV Előre SC (16.)–Gárdony-Agárdi Gy. (12.)

A fővárosi együttes az előző öt bajnokijából csupán egyet veszített el, három hete az élmezőnyhöz tartózó Veszprémtől kapott ki 3-0-ra hazai pályán. Azóta a Puskás Akadémia FC II.-t 2-1-re verte Felcsúton, míg múlt héten 1-1-es döntetlent ért el a Balatonfüred ellen. A gárdonyiakat mélyen érinti, hogy sérülés miatt hosszabb időre elvesztették Kónya Krisztiánt, de igyekeznek majd pótolni. Amennyiben Balogh Zsolt vezetőedző tanítványai mindhárom pontot be tudnák gyűjteni, akkor több helyet is előreugorhatnának a tabellán.

A gárdonyiak gólzsákja, Tóth Tibor (középen) legutóbb háromszor vette be a Pápa kapuját
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

2020. november 18., 17.00

SC Sopron (7.)–Bicskei TC (10.)

Mivel a Bicskei TC csapata a magyar kupában november 14-én, szombaton lép pályára a Ferencváros ellen, így ezt a mérkőzést jövő héten szerdán fogják lejátszani a felek. A vendéglátók az élen zártak a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokság I. osztályában a tavasszal félbeszakadt pontvadászatban, a legutóbbi játéknapon pedig a FC Nagykanizsától szenvedtek 4-1-es vereséget.

2020. december 2., 13.00

Tatabányai (8.)–Mol Fehérvár FC II. (9.)

Az időpont-módosítás oka, hogy a Mol Fehérvár FC csapatában többen is pozitív koronavírustesztet produkáltak, és nemcsak a játékosok, hanem az edzői stáb egy része is karanténba került, így kéréssel fordultak a Magyar Labdarúgó-szövetséghez, hogy később játszhassák le ezt a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában