foci

2020.10.18. 07:40

Nagy feladat előtt a Csákvár

Nehéz ellenféllel találkozik az Aqvital FC Csákvár a Merkantil Bank Liga NB II.-es labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Az Aqvital az idei szezonban remekül szereplő Békéscsabát fogadja vasárnap délután.

Kecskés Zoltán

Fotó: Pixabay.com

Igen impozáns statisztikával rendelkeznek a vendégek: az eddig lejátszott tizenegy mérkőzésen mindössze egyetlen alkalommal, a Kazincbarcika ellen szenvedtek vereséget, öt győzelem és öt döntetlen mellett. Ha ehhez hozzávesszük, hogy védelmük az egyik legmasszívabb az egész mezőnyben, mindössze nyolc gólt kaptak úgy, hogy csak tizennégy alkalommal rezegtették meg a riválisok hálóját a tizenegy forduló során. Ezzel jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el a békésiek.

Ezzel szemben Visinka Edéék továbbra is első győzelmükre hajtanak, amihez az előző fordulókban nagyon közel álltak, de valahogy a végén mindig kicsúszott a kezeik közül, így az áttörés továbbra is várat magára. Ebből az okból kifolyólag a megszerzett négy pontjukkal továbbra is a tabella végén szerénykednek, hét egységre a bennmaradó helyektől. Így nagyon fontos lenne, hogy bravúros ponttal, pontokkal végződjön csákvári szempontból a meccs. Az Aqvitalnál egyébként a héten változás történt a szakmai stábban. Papp Róbert kérésére a klub közös megegyezéssel szerződést bontott erőnléti edzőjével, aki négy­esztendei felcsúti munka után 2019 nyarán – Visinka Ede vezetőedző stábtagjaként – érkezett. Amíg pedig keresik az utódot a helyére, addig a Puskás Akadémia szakemberei helyettesítik őt.

A mérkőzés vasárnap délután 17 órakor kezdődik a csákvári Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. A sípot Görög Márió fújja majd, míg segítői Bertalan Dávid és Hofbauer Roland lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában