MOL Magyar Kupa

2020.10.28. 17:01

Mindkét edző elégedett, s a hétvégi rangadóra készül

A MOL Fehérvár FC az NB III-as Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő felett aratott 4-1-es győzelmével jutott a MOL Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. Az agárdi fociünnep végén mindkét szakvezető elégedetten értékelt.

Ferencz Balázs

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Balogh Zsolt, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő trénere:

– Főként a második félidőben tudtuk felvenni a ritmust. Alapjában véve jól játszottunk, amikor felpörgettük a játékot, még talán a lehetőségeink is megvoltak. Volt egy kapufánk, gólt lőttünk, szervezetten próbáltunk futballozni. Elégedett lehetek. Dicsőség, hogy a legjobb 64-ig jutottunk a MOL Magyar Kupában, megyünk tovább, jövőre újra meglesz a lehetőségünk a kupaszereplésre, de most már a következő bajnoki mérkőzésre, a Balatonfüred elleni rangadóra koncentrálunk.

Márton Gábor, a MOL Fehérvár FC vezetőedzője:

– Próbáltunk egy olyan meccset játszani, melyen a továbbjutás volt a legfontosabb. Ez hozta magával, hogy több fiatal is meg tudta magát mutatni, nem is rosszul. Ugyanakkor próbáltunk már pihentetni néhány játékost a hétvégi, Ferencváros elleni bajnokira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában