megyei I-es foci

2020.10.08. 16:17

Fordított, és nyert Mór

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolt a Mór és a Bodajk együttese. A találkozó végén a hazaiak örülhettek.

Káldor András

Mór–Bodajk 4–2 (0–1)

Mór, 50 néző

Vezette: Domak Ádám

Mór: Nagy M. – Klémán M., Kosztolányi, Radács, Lattenstein – Ferencz, Varga B., Fodor Máté, Tar – Pataki, Büki (Végvári). Vezetőedző: Kiss Máté

Bodajk: Csikesz P. – Orosz, Molnár T. (Katona), Gulyás, Molnár M. (Kovács J.) – Kővári B., Joó (Csikesz Z.), Nagy F., Dreska – Klein, Kocsis D. Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gól: Fodor Máté (54.), Büki (61.), Lattenstein (66.), Kosztolányi (91.), ill. Dreska (11.), Kocsis D. (82.)

Jók: Radács, Büki, Kosztolányi, ill. Dreska, Kocsis D.

A 11. percben Dreska András közeli szabadrúgása talált utat a hálóba, 0-1. A második játékrész ismét móri rohamokkal indult, és a fölényük ezúttal már góllá érett. Az 54. percben Fodor Máté csúsztatott a hosszú sarokba egy szöglet után, 1-1. A 61. percben végig nagyot küzdő Büki Baltazár egy kavarodás után okosan helyezett a kapuba, 2-1. A 66. percben Kosztolányi Bencét buktatták a büntetőterületen belül, a jogos 11-est Lattenstein Norbert nagy erővel a kapuba vágta, 3-1. A 82. percben egy lesgyanús helyzet után Kocsis Dominik talált be, 3-2. A 91. percben Fodor Máté támadta le a bodajki védelmet, labdaszerzése után Kosztolányi Bence lőtt a hálóba, 4-2. A két nagyot küzdő csapat találkozóján a több helyzetet kialakító és azokkal jobban gazdálkodó hazaiak otthon tartották a három pontot.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában