vízilabda

2020.10.11. 22:51

Folytatták a pontgyűjtést

Egy nehéz mérkőzést sikerült behúzniuk a Fabó Éva Sportuszodában a dunaújvárosi vízilabdázóknak az egriek ellen a női OB I.-ben. Az álmoskás kezdés után sikerült felállniuk, és négygólos győzelmet ünnepelhettek, így továbbra is veretlenek maradtak a bajnokságban.

Kecskés Zoltán

Szilágyi Dorottya (j) gólt dobott a volt csapatának

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

DFVE–ZF-Eger 11-7 (1-3, 4-2, 2-1, 4-1)

Dunaújváros, Fabó Éva Sportuszoda, Vezette: Pásztor Antal, ifj. Kádár József

Gólszerzők: Garda 2, Gurisatti 2, Horváth B. 2, Ziegler, Mucsy, Brezovszki, Szilágyi, Mahieu, ill. Hertzka 4, Czigány 2, Dobi

Szilágyi Dorottya (j) gólt dobott a volt csapatának
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A bajnoki cím egyik fő esélyese, a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázói az elején jól ráijesztettek a szurkolóikra, ugyanis az első negyed után 3-1-re is vezettek Czigány Dóráék. Azonban Mihók Attila lányai nem ijedtek meg a hátránytól: a másodikban ledolgozták, majd jó szokásukhoz híven az utolsó két negyedben felőrölték ellenfelüket. Nemcsak átvették a vezetést, de ki sem engedték már azt a kezeik közül. Nagy szükség volt erre a győzelemre, hiszen közvetlen riválisaik, a BVSC, az FTC és az UVSE is nyerni tudott, így mind a négy csapat százszázalékos maradt.

A következő mérkőzésük idegenben lesz a Szentes ellen, majd az UVSE következik, ami hatpontos meccs lesz a két bajnokaspiráns között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában