NB II.

2020.10.07. 21:48

Felzárkóznának a fehérvári kézisek

Az NB II.-es férfi kézilabda-bajnokság 4. fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén, a Cunder hazai parketten, az Alba-MÁV idegenben gyarapíthatja meglévő pontjait.

Krebsz András

Az Alba-MÁV-Előre Kecskeméten szerepel

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap Archív

A két vereséggel és egy győzelemmel rajtoló Cunder TU Kézisuli csapata a 4 egységgel a tabella 4. helyét elfoglaló Üllő együttesét látja vendégül szombaton 18 órától a VOK-ban. Dolezsál Károly tanítványai a legutóbbi fordulóban alulmaradtak a városi rivális albásokkal szemben, a fiaskó ráadásul vezéráldozattal járt: a találkozón keresztszalagszakadást szenvedő Dreska Dániel (a cunderesek kulcsjátékosát pénteken műtik) ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Az Alba-MÁV-Előre Kecskeméten szerepel
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap Archív

Az előző körben a Cundert legyűrő, de ezzel együtt is csak a 11. helyen szerénykedő Alba-MÁV-Előre SC alakulata az újabb siker reményében a kecskeméti székhelyű, az egyetlen mérkőzését megnyerő KIKI SKFT gárdájához utazik vasárnap. A fehérváriak keretéből Kanyó Ádámon kívül elméletben mindenki hadra fogható, a zárt kapus összecsapás 16 órakor kezdődik Izsákon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában