Fehérvár Cycling Team

2020.10.15. 15:18

Címekkel tekertek a szezon végére

Hamarosan véget ér az országúti kerékpárosok idei versenyszezonja. A Fehérvár Cycling Team hölgyei nem teljes csapattal ugyan, de eredményesen tekertek az utóbbi viadalokon.

Ferencz Balázs

Kíméletlen zalai dombok

Fotó: FCT

Az elmúlt hétvégén a Tour de Zalakaros kilométereit koptatták a székesfehérvári kerékpáros lányok és urak. Hosszú távon Szabó Adrienn idén is elhozta az abszolút női első helyet, míg Sákovics Andrea kategóriájában első, abszolútban a második helyen végzett. Rövid távon Bordás Eszter szerezte meg kategóriájában a 2. helyet, Rákóczi Viktor pedig abszolútban lett 2. ezen a távon.

A zalai viadalt megelőzően ovál pályán bizonyítottak az FCT kerekesei. A pályakerékpáros országos bajnokság első napján rendezték a véghajrás mezőnyversenyben (Scratch) László Tamara és Péteri Niké gurultak rajthoz, az indulók felét adva. Hatalmas versenyben, remek csapatmunkának köszönhetően az utolsó kanyarban László Tamara utolérte az addig vezető Borisszát, indított még egyet, s bajnoki címet nyert.

Kíméletlen zalai dombok
Fotó: FCT

Az ob további fehérvári eredményei: 200 méter sprint: László Tamara 3., 500 méter időfutam: László Tamara 3., Péteri Niké 6., 3000 méter időfutam: László Tamara 3., Péteri Niké 5., Scratch: László Tamara 1., Péteri Niké 4., Pontverseny: László Tamara 2., Péteri Niké 4., Omnium: László Tamara 2., Péteri Niké 4., Team Sprint: Fehérvár Cyc­ling Team 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában