A Fradi jön

2020.10.15. 15:20

Bicskei öröm

Elkészítették a labdarúgó MOL Magyar Kupa 7. fordulójának sorsolását. A 32-be kerülésért az NB III.-as Bicskei TC a magyar bajnok Ferencvárossal csap össze. A klubbal pedig madarat lehet fogatni.

Kecskés Zoltán

Fotó: Pixabay.com

Bár szombaton kikapott a bicskei csapat a bajnokságban, azonban az esti Magyar Kupa sorsolása után egyenesen táncra perdültek – számolt be Komjáthy Péter, a Bicskei TC klubigazgatója. Ezzel teljesült minden szurkoló, játékos és vezető álma, ugyanis csapatuk a Zöld Sasokkal találkozik.

– Az őrület már érezhető a városban, hiszen tétmérkőzésen még soha nem szerepelt aktuális Bajnokok Ligája-résztvevő csapat Bicskén, de NB I.-es ellenfél is emberemlékezet óta nem fordult meg a gyönyörűen felújított Kerecsendi Kiss Márton utcai stadionban. NB II.-es ellenfél is utoljára 2016. november 30-án játszott itt (Ceglédi VSE 0-2) – tette hozzá.

A nagy érdeklődéssel várt mérkőzésre november 14-én, szombaton 14.45-kor kerül sor. Az M4 Sport élőben közvetíti a találkozót, amelyet az érvényben lévő járványügyi előírások betartásával rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában