női vízilabda

2020.10.16. 22:34

A rangadó előtt

Három győzelemmel indította a Női OB I. küzdelmeit a bajnoki címre ácsingózó Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata. Alig egy héttel az UVSE elleni szuperrangadó előtt pedig kitűnő főpróbának ígérkezik a Szentes elleni hétvégi vendégjáték.

Kecskés Zoltán

Gurisatti Gréta elszánt

Fotó: A klub

A hölgyek nagyon elszántak a találkozó előtt, de tudják, hogy ha aranyat szeretnének nyerni, akkor szombaton a 16 órakor kezdődő találkozón sem hibázhatnak – mondta Gurisatti Gréta, a DFVE válogatott játékosa.

Gurisatti Gréta elszánt
Fotó: A klub

– A hétvégi mérkőzésre edzésből megyünk, hiszen nem titok, hogy a jövő heti UVSE elleni derbire készülünk. Ugyanakkor a Szentest nem lehet félvállról venni, hazai pályán nagyon erősek. Bízom benne, hogy a találkozó elejét jól kezdjük, így több figurát, taktikai elemet tudunk gyakorolni éles helyzetben. Sajnos ebben az időszakban a sok edzés miatt kicsivel több a sérültünk, így őket valószínűleg pihentetjük a nagy derbi előtt. Ez pedig azt jelenti, hogy egy másfajta összeállításban kell lejátszani a mérkőzést, de ebből is profitálhatunk a jövő hétre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában