futsal

2020.09.27. 21:08

Volt esély a diadalra

A futsal NB I 4. fordulójában a Dunaferr DUE Dutrade csapata hiába fordított a második félidőben egy perc alatt az SG Kecskemét Futsal ellen, mégsem sikerült otthon tartania a három pontot.

Káldor András

A fehérben játszó dunaújvárosiak nem tudták megőrizni vezetésüket Fotó: Zsedrovics E. / DH

Dunaferr DUE Dutrade FC–SG Kecskemét 2-2 (0-1)

Vezette: Zimonyi Péter, Kiss G., Nyekita

Dunaferr DUE Dutrade FC: Rigó – Németh P., Klacsák, Östör, Montero. Csere: Cseresnyés, Sánta, Csányi, Szeghy, Seregy, Dorogi, Slett, Németh L., Horváth B. Edző: Frank Tamás

SG Kecskemét Futsal: Tombácz – Gavrilovic, Nyeste, Scherban, Mánya. Csere: Verebélyi, Móra, Ristic, Simic, Récsei, Sallai, Szedmák. Edző: Koós Károly

Gól: Montero (31.), Horváth B. (32.), ill. Scherban (6.), Simic (34.)

A fehérben játszó dunaújvárosiak
nem tudták megőrizni vezetésüket
Fotó: Zsedrovics E. / DH

A 6. percben Vladiszlav Scherban távolról megeresztett lövése alaposan meglepte Rigó Lászlót, aki ezt a labdát nem is tudta hárítani, 0-1. Majd a félidő lefújása előtt Cseresnyés Alex bizonyította formáját, Darko Ristic büntetőjét védte ki. A 31. percben egy szabadrúgás-va­riációt követően Montero talált be 10 méterről, 1-1. Egy perccel később Horváth Benedek lövése talált utat Tombácz Róbert kapujába, 1-2. A 34. percben Mánya Szabolcs kiválóan tálalt Bozidar Simic elé, aki közelről nem hibázott, 2-2. A hajrában a Dunaújváros kapusát levitte, hat mezőnyjátékosra váltva tört a győzelemre, de jól zárt a kecskeméti védelem, így igazságosnak mondható döntetlen született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában