Labdarúgás

2020.09.16. 07:30

Villanyfényes derbi jön

Szerdán pótolják az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulóban elmaradt összecsapását, a Bicske TC és Komárom VSE találkozóját a Bicske Sporttelep labdarúgópályáján.

Kecskés Zoltán

Fotó: Kricskovics Antal

Mint ismert, szeptember elején koronavírusos beteget találtak a komáromiaknál, így a keret jelentős része karanténba került. Ennek értelmében – a két csapat körültekintő közös döntése alapján és elővigyázatosságból – eltolták a szeptember 5-i bajnokijukat a mai napra.

A BTC Sporttelepen már hetek óta – csakúgy, mint márciusban – a legszigorúbb óvintézkedések mellett zajlik a sportélet. Pár nappal ezelőtt pedig hidegködképző géppel való nanotechnológiás eljárást választva fertőtlenítették a több mint 400 négyzetméteres klubház minden helyiségét, sőt a Sport Büfé közösségi területei is kaptak a védőanyagból.

Fotó: Kricskovics Antal

De visszatérve a kora esti mérkőzésre: a 13 pontos, 11. helyen lévő bicskeiek a 17 egységet számláló komáromiakat fogadják, akik az élmezőnyben, a tabella 5. pozíciójában állnak. Mindkét csapat előtt nagy sansz áll, ugyanis egy esetleges győzelemmel sokat ugorhatnának a tabellán. A formát tekintve a komáromiak felé billen a mérleg nyelve: a hazaiaknak az elmúlt három fordulóban nem sok babér termett – egy döntetlen és két vereség –, így van miért visszavágniuk Dragan Vukmiréknak, akik akár a 7. pozíció­ig is feljöhetnek, ha otthon tartják a három pontot.

A nagy érdeklődésre számot tartó kiélezett párharcot 18.30-tól, villanyfényben rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában