bicskei tc

2020.09.16. 22:24

Hátrányból fordítottak és győztek

Villanyfényes derbin csaptak össze a bicskeiek a komáromiakkal az NB III. Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójából elmaradt mérkőzésén.

Kecskés Zoltán

Lassú Zsombor rúgta a bicskeiek második gólját

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Bicske TC–Komárom VSE 2-1 (1-1)

Vezette: Oláh Gábor

Bicske: Szűcs – Kákonyi, Török, Sötét, Madarász – Dencinger, Lassú (Varga Zs.) – Horváth M., Varga Z. (Mlinárcsik), Németh J. (Peinlich) – Farkas M. V.e.: Dragan V.

Komárom: Szabó M. – Parázs, Eszlátyi, Végh, Simigla A. (Musitz) – Tóth P., Vincze, Molnár S., Göblyös – Módi, Végh B. V.e.: Bozsik Péter

Gól: Sötét D. (43.), Lassú Zs. (64.), illetve Végh T. (7.)

Lassú Zsombor rúgta a bicskeiek második gólját
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az előzmények ismertek: szeptember elején koronavírusos beteget találtak a komáromiaknál, emiatt elővigyázatosságból a mérkőzést elhalasztották, de szerencsére szerda este megrendezésre kerülhetett az összecsapás, ahol a bicskeiek győzelemmel igyekeztek feledtetni a vasárnapi, Credobus Mosonmagyaróvár elleni fiaskót (1-3).

Nem néztek könnyű mérkőzés elé, ugyanis jól láthatóan a Komáromot nem viselte meg a kényszerű leállás, hiszen egy győzelemmel és egy döntetlennel folytatta a menetelését, és a forduló előtt az 5. helyen állt a tabellán, míg a BTC hármas győzelmi sorozata után kisebb hullámvölgyben volt. A tét az volt, hogy a győztes stabilizálhatta a helyét a középmezőny legelején.

 

A várakozásoknak megfelelően igazi ki-ki meccset játszottak a felek. Bár már viszonylag korán jött a hideg zuhany és Végh Tibor vezetéshez juttatta a vendégeket, de lélektanilag fontos pillanatban, még a félidő előtt büntetőből egyenlíteni tudtak a hazaiak Sötét Dávid révén. Sőt, a 64. percben meg is fordította a mérkőzés állását a Bicske. Ezúttal Lassú Zsombor volt eredményes. A 84. percben pedig a bicskeiek hálóőre, Szűcs Lajos tette hozzá a magáét, és óriási bravúrt bemutatva 11-est fogott, így a hazaiak otthon tartották a három pontot egy őrületes mérkőzésen.

Nagy dicséret jár Dragan Vukmir tanítványainak, akik végig küzdve, nagyot harcolva legyőzték az esélyesebbnek tartott ellenfelüket, felborítva ezzel a papírformát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában