Aqvital FC Csákvár

2020.09.21. 14:39

Gólgazdag siker

Nagy gólkülönbségű, 10-1-es sikert aratott a MOL Magyar Kupában az Aqvital FC Csákvár csapata a vas megyei Szarvaskend SE ellen.

Kecskés Zoltán

A megfiatalított Csákvár örömfocit játszott

Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport Archív

Szarvaskend–FC Csákvár 1-10 (0-4)

Vezette: Juhász Bálint

Szarvaskend: Gáspár – Velekei, Nagy Á. I. (Somogyi Rn., 27.), Jóna, Németh T., Csenterics (Vörös, 63.), Nagy Á. II., Tóth G., Smolczer, Görcsi, Kopfer. Edző: Vörös Zsolt.

Csákvár: Markek (Meszlényi, a szünetben) – Vukaszovics, Albert, Koch (Kerek, a szünetben) – Major, Posztibányi, Madarász, Mim – Vida (Kurcz, 65.), Magyar Zs., Vörös. Vezetőedző: Visinka Ede.

Gól: Velekei L. (90.), ill. Vida (17.), Magyar Zs. (19.), Vörös T. (30., 69., 74., 81.), Madarász (44. – büntető, 63.,) Mim (75.), Kurcz (82.)

Nem él meg könnyű napokat az Aqvital FC Csákvár. Egy hete a Dorog elleni bajnokija maradt el koronavírusos megbetegedések miatt, majd hétköznap az ezer sebből vérző csapat minimálisan kapott csak ki a Nyíregyháza ellen, sőt Vörös Tamás lábában ott volt a meglepetést jelentő gól.

Ami nem sikerült neki hétköznap, az bement a megyei első osztályban szereplő Szarvaskend ellen. A gólgazdag, 10-1-es győzelemből négy találattal vette ki a részét.

A megfiatalított Csákvár örömfocit játszott
Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport Archív

A nagy visszatérő kétségtelenül a vezetőedző, Visinka Ede volt, aki negatív teszteredményeit követően végre kiszabadult a házi karanténból.

Húszpercnyi ismerkedés után a 17 éves Vida Dorián gyönyörű lövéssel juttatta előnyhöz a Csákvárt, majd Magyar Zsolt (19.) és Vörös Tamás (30.) góljai következtek. A szünet előtt pedig Madarász Márk növelte a vendégek előnyét egy jogosan megítélt büntető után.

A második félidőben is ritmusban maradtak Visinka Ede tanítványai, akik újabb újoncokat avattak. Markek helyett a 19 éves Meszlényi Ábel állt a kapuba, míg a 17 éves Kerek Tibor Koch Attilát váltotta. Ahogy fáradtak a hazaiak, úgy szerezte az Aqvital futószalagon a gólokat: Madarász Márk kezdte a sort, majd Vörös Tamás öt percen belül duplázott. Ekkor már 0-7 szerepelt az eredményjelzőn. Aztán az újoncok is betaláltak. Mim Gergő (75.) után Kurcz Balázs (82.) örülhetett, miközben Vörös Tamás (81.) megszerezte önmaga negyedik, csapata tizedik gólját. A végére is maradt öröm, a Szarvaskend belőtte a becsületgólját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában