Koronavírus Fejérben

2020.09.07. 20:20

A koronavírus árnyékában

A megyei I. osztályú bajnokságban a hétvégén két találkozó maradt el, és már az Ikarus-Maroshegy–Sárosd Kronos Sport összecsapás előtt egy nappal Mezővári Balázs, a fehérváriak szakmai vezetője tájékoztatta lapunkat arról, hogy egy pozitív esetet találtak a csapatban.

Káldor András

A karantén ugyan ezen a héten szerdán éjfélkor lejár, mivel akkor lesz két hete, hogy találkoztak a csapat játékosai – a Tordas elleni Magyar Kupa-mérkőzésen, augusztus 26-án. A mérkőzést 2020. szeptember 23-án, szerdán 18 órakor játsszák le a Mezővári József Sportpályán.

A Mányi TK–Enyingi VSE mérkőzést pedig 2020. november 29-én, szombaton, az utolsó őszi bajnoki fordulót követően pótolják a két klub megegyezése alapján. Varga Mihály, a Mányi TK elnöke abban bizakodik, hogy a soron következő, Sárosd Kronos Sport elleni meccsre minden rendben lesz, mert arra törekszenek, hogy feltétlenül lejátsszák a mérkőzést.

– Hárman vannak karanténban, akadnak még tesztek, amelyek függőben vannak. Szerencsére javulnak már a játékosok, de még sok a kérdőjel. Jelen állás szerint így készülünk, de nem könnyíti meg a helyzetünket az sem, hogy az ifjúsági csapat is szombaton lép pályára, mert innen hozunk fel majd játékosokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában