női vízilabda

2020.08.17. 20:16

Veretlenül az élen

A BENU Női Vízilabda Magyar Kupa 7. fordulójában a Budapesti Honvéd SE csapatát gyűrte le a Dunaújváros.

Dévai Nándor Csaba

Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics–Budapesti Honvéd SE 24-7 (6-1, 3-2, 8-2, 7-2)

Fabó Éva Uszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Nóvé Gyula, Győri Attila.

DUE: Magyari – Szilágyi D. 1, Horváth B., Mahieu 5, Ziegler 1, Sümegi 1, Szellák. Cserék: Sajben 1, Gurisatti 9, Szabó N., Garda 4, Mucsy 2, Huszti. Vezetőedző: Mihók Attila.

BHSE: Gól: Czakó B. 2, Pap M. 1, Rajna E. 1, Gyárfás D. 1, Bálint R. 1, Balaskó 1. Vezetőedző: Rottler Antal.

Szomorú hír fogadta az újvárosi szurkolókat a mérkőzést megelőzően, miszerint az ÁNTSZ a fokozódó járványveszélyre való tekintettel nem engedte, hogy nézők előtt rendezzék a fővárosiak elleni találkozót. A hölgyeknek így kint rekedt fanatikusaik nélkül kell folytatniuk azt a remeklést, amely során két hete a nagy rivális BVSC-t is legyűrték, ráadásul idegenben.

Mihók Attila lányai számára nem is okozott problémát a 2. fordulóban idegenben 23-8 arányban elkalapált BHSE újbóli legyőzése, a második negyedet leszámítva minden játékrészben abszolút domináltak. Gurisatti Gréta továbbra is rendületlenül szórja a gólokat, ezúttal meg sem állt kilencig, őt Geraldine Mahieu követte öt góllal.

A Dunaújváros legközelebb 21-én, a Szeged vendégeként ugrik medencébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában