NB III.

2020.08.22. 14:00

Lendületbe jött az együttes

A Bicskei TC gárdája az NB III. Nyugati csoportjának 5. fordulójában a csoport újonca, a Veszprém megyei bajnokság élén végző Balatonfüredi FC ellen lép pályára a Balaton-parti település stadionjában vasárnap 17.30-kor.

Káldor András

A bicskei Kákonyi Dániel lőtte legutóbb csapata első gólját

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Bicske vasárnap megszerezte második győzelmét a Puskás AFC II ellen, így a tabella 9. helyéről, a középmezőnyt vezetve várhatják a jelenlegi sereghajtó elleni balatonfüredi összecsapást. A sárga-kékek legutóbb már az első negyedóra végére a győzelmi reményeknek megfelelő előnyt harcoltak ki, nagy valószínűséggel a Fejér Megyei Hírlapnak nyilatkozó Komjáthy Péter klubigazgató Füreden is kiegyezne hasonló koreográfiával.

A bicskei Kákonyi Dániel lőtte legutóbb csapata első gólját
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

– A csapat mentálisan rendbe jött a múlt hétvégén, jót tett a PAFC II elleni siker, hiszen tavaly egyszer sem tudtuk őket legyőzni, igaz, nem is kaptunk ki. Mi vagyunk a füredi meccs esélyesei, ezzel együtt kiélezett összecsapás elé nézünk. Jól ismerjük ellenfelünket, többször találkoztunk velük, de veszélyes lenne azt gondolni, hogy zsebben van a három pont, mivel ők is azt gondolhatják, ki mást vernének meg, mint minket. Összességében kellően óvatosan várjuk a hétvégi találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában