ötnapos tábor

2020.07.13. 11:27

Karatetábort tartottak a gyerekeknek, önkormányzati támogatással

Önkormányzati pénzügyi támogatással rendezte meg az idén a székesfehérvári Japán Harcművészeti Egyesület az éves nyári karate táborát július 6-10. között Maroshegyen.

feol.hu

Fotó: Török Ferenc

Az egész napos elfoglaltságot biztosító ötnapos táborban a gyermek- és diákkorú csapattagok karate szakmai továbbfejlődését az egyesület vezetője, Török Ferenc 5. danos mester és az egyesület legifjabb edzője, Halmai Roland második danos mester irányította. A szabadidős programok és más események sikeres lebonyolítását a felnőtt önkéntesek, Burainé Kertai Andrea, Burai Lili, Burai György és Kissné Halmos Emese segítették.

Fotó: Török Ferenc

A napi programok között kiemelt figyelmet fordítottak a természetismeretre és természetvédelemre, amelynek fontos eseménye volt a sóstói tanösvény világának felfedezése. A napközbeni szabadidős tevékenységek között a sokféle egyéb játék mellett szerepelt még az origami művészetével, a gyöngyfűzéssel való ismerkedés, történelmi vetélkedő és anyanyelvi rejtvénymegoldás is.

A tábor során a résztvevő gyerekek övfokozati vizsgán bizonyíthatták megszerzett tudásukat, az utolsó napon pedig jó hangulatú versennyel zárult az ötnapos esemény.

Fotó: Török Ferenc

Az egyesület vezetője ezúton is szeretné megköszönni Székesfehérvár önkormányzatának, továbbá az önkéntes segítőknek és a tábor résztvevőinek, hogy támogatták a program sikeres megvalósítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában